REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tineri DROGAȚI, RESUSCITAȚI în Mamaia! Intervenție de URGENȚĂ - VIDEO

Tineri DROGAȚI, RESUSCITAȚI în Mamaia! Intervenție de URGENȚĂ - VIDEO

Replica API 30 aprilie 2018 | 00:03 1945

Cadrele medicale au fost în alertă în dimineața zilei de luni, 30 aprilie a.c. Apelul la 112 anunța o persoană inconștientă și încă o persoană agitată. Suspiciunea principală a fost consumul de droguri. La fața locului, medicii au găsit un bucureștean și un londonez, care ar fi consumat substanțe ilegale. Cel din București a fost transportat la unitatea spitalicească, iar cel din Londra a refuzat transportul la spital.

La scurt timp, un alt caz a atras atenția medicilor! Un apel la 112 a fost efectuat din zona Crazy Beach. O tânără din Polonia a fost preluată, în comă, după ce ar fi consumat niște substanțe interzise.

Reamintim că sâmbătă spre duminică noaptea, jandarmii constănțeni împreună cu lucrătorii din poliție au depistat doi tineri care aveau asupra lor droguri. De asemenea, alte două persoane au fost transportate la spital pentru recoltare de probe biologice, după ce erau suspecți că ar fi consumat droguri.

În perioada aceasta, în zona Mamaia Nord se desfășoară festivalul Sunwaves, care a atras zeci de mii de participanți, mulți dintre ei fiind străini. Consumul de substanțe interzise este în creștere în această perioadă, din pricina tinerilor teribiliști care invadează stațiunea.

Ambulanța a fost solicitată în cursul zilei de luni la cinci cazuri care implicau persoane care ar fi consumat droguri, din spusele celor din jur.

C.C.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/o-tanara-in-coma-in-mamaia-nord-ar-fi-consumat-droguri-video-353763/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am vrea sa vedem mai multa miscare din partea politiei locale, ca e din banii nostri
4
0
Bucurestenii, curve, petarde si hoti
6
0
UNDE ESTE POLITIA LOCALA ??????
5
0
Plimbandu-te prin zona de nord a iubitei noastre statiuni o sa vezi la tot pasul indivizi cu priviri incetosate si miscari incontrolabile.
5
0
Huleni George cel mai mare traficant de droguri le ia de la pungaru de la ceamurlia
9
0
Lasati-i sa crape!!!!
10
0
alo dna,diias alo serviciile speciale ce plmea faceti cu drogatii aceste tari?.Daca se caca un sclav in strada voi iii faceati dosar.
14
0
A facut insolatie ...
8
1
Nu se iau masuri cu privire la consumul de droguri, autoritatile inched ochii. E ca in filmul cu Pablo Escobar, CIA inchide ochii si Escobar isi face treaba.. RIP Constanta
12
1
Aata cu drogurile este la fel de suprinzatoare ca si curvele de pe varianta. Toata lumea stie CE se intampla, toata lumea stie UNDE se intampla, nimeni nu face nimic
15
0
Da este adevarat cu Papacostea Alexandru vinde cocaina, are in casa tot ce vrei, sta in Faleza la o casa, este foarte periculos, umbla armat plus cutit
13
1
Papacostea Alexandru este Escobar de Constanta are cultura in Faleza la casa unde sta
13
2
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
11
0
Va prefaceti si voi cu resuscitarea!
9
2
Angajatii...sa vina pe litoral la munca
6
0
Eu nu inteleg de ce i-au resuscitat.N-a fost alegerea lor? La ce sunt buni indivizii astia?
19
2
La neversea va fi la fel.
24
1
Pai nu se stie ca la Sunwaves chiar organizatorii distribuie droguri? Nu se stie de atatia ani ca e un festival facut doar pentru distributia de droguri? Stie tot orasul de ani de zile dar Politia, DIICOT, DNA, SRI... se fac ca nu vad sau sunt complici.
25
0
Primarii nostrii "dragi".. nu au stiut sa faca altceva decat sa promoveze turismul de "droguri". Mazare cu cluburile din Mamaia.. iar Fagadau si mai inapt.. aduce traficul de droguri si de prostituate in centrul orasului, langa parcuri..langa scoli..
20
2
Usurinta cu care acesti tineri au acces la substante interzise este de-a dreptul strigatoare la cer. Dancu si subordonatii sai sunt de o incompetenta vecina cu nesimtirea.
22
5
La munca nu vin, de unde dracu au bani de cluburi scumpe si de droguri intr-o tara de asistati social?
25
3
sa plateasca consultatiile si decontul medicilor care l-au ingrijit..
36
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614