REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TINERI fără MASCĂ, în Parcul Tăbăcărie: NU credem în VIRUSUL vostru!

TINERI fără MASCĂ, în Parcul Tăbăcărie: NU credem în VIRUSUL vostru!

Replica API 9 noiembrie 2020 | 00:00 7767

Printre restricțiile impuse județului Constanța, odată cu intrarea în Scenariu Roșu, este și obligativitatea purtării măștii de protecție și în spațiile deschise. Cu toate că amenzile nu sunt deloc de neglijat, există persoane care par să nu ia în seamă aceste sancțiuni, ba chiar să facă un fel de bravadă din nepurtarea măștii. Dar ce ne facem dacă acest lucru se întâmplă într-unul din cele mai mari parcuri ale Constanței, unde alege să se plimbe foarte multă lume care se expune, astfel, unei eventuale contaminări cu temutul virus?

Puși pe caterincă

O gașcă de tineri puși pe distracție și pe ”caterincă” au ales drept locație, pentru o după-amiază de vis, parcul Tăbăcărie. Însoțiți de nelipsita boxă portabilă din care răsunau acorduri ”melodioase” aceștia s-au plimbat nestigheriți prin parc fără a purta mască de protecție, fără a ține cont de persoanele din jurul lor care respectau regula. Într-un final, aceștia și-au făcut ”culcuș” într-un luminiș, unde s-au pus pe petrecut în continuare.

Nu credem noi în virusul vostru

Un alt grup de tineri au motivat lipsa măștii prin faptul că... spărgeau semințe. Și, după cum știți, coronavirusul este alergic la semințele de floarea soarelui. Pe lângă toate acestea, ieșite să ia masa în oraș, adică pe o bancă în parc, câteva fete s-au simțit foarte jignite când li s-a atras atenția că nu au măști, motivând: ”Nu credem noi în virusul vostru. Să poarte mască moșii și babele, că nu poți să faci un pas de ei”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In spatii libere de cand a fost declarata neconstitutionala ordonanta care prevedea acest lucru. Deci cei care vor sa o poarte o pot purta. Cei care nu vor sa o poarte nu pot fi obligati. Restul e vrajeala.
0
0
Astia sunt tinerii adevarati, nu nepotii si catelusii de politicieni care s au aciuit prin diverse gasti gen usr...mrm..lpr..drg..etc. Bravo, copii!
0
0
Pai cum sa faca jogging cu masca
1
0
Replica, fituica de cacat, angajati de rahat, sef umflat si de toooot rahatu Tib. Nem, pupincuristii lui Stroe Felix!
4
1
...voi tinerii de astazi sunteti...GOLANII ROMANIEI de maine....voi care nu faceti decat sa trandaviti si sa umblati bezmetici pe coclauiri,veti fi speranta pensionarilor care vor avea curaj...sa mai iasa la pensie....prin truda voastra veti plati si pensiile lor...vai de MAMA VOASTRA...golanilor...
8
3
Puteti sa va puneti vata si in nas daca "cealalta etnie" umbla fara masca sau mosii si babele umbla cu masca sub nas. Si nu va faceti sperante! "Cealalta etnie" are sistemul imunitar foarte puternic, n-o sa crape niciunul. Astia mananca de mici din gunoi. Doamnajuta ! Sunt curios cum gestiona PSD situatia asta cu pandemia...probabil dublau ajutoarele sociale.
7
3
ce bucusoare suculente, ce baietei cu pitipoca cruda le as da o intre gogosele
2
7
Salvati economia guvernului meu.
5
2
intubare usoara mincatorilor de seminte din parcuri .
12
8
ne ardeati pe rug pe toti cei care nu credem ca exista coronavirus.
11
10
Ce fac fetele tot pe camera tot cu botnita....nu vine el vaccinul
6
7
Banuiesc ca si astia sunt olimpici, la fel ca aia de la Scoala 29! Niste ratati nesimtiti!
14
12
trebuie ajutat sa intre bine in viata, sa cunoasca codul muncii, regulile civilizatiei si alte reguli folositoare lor !
11
4
Nici eu nu port masca si am destui ani . Nu port masca pentru ca masca ucide si nimneni nu isi asuma riscu imbolnavirilor in masa pentru ca masca de fapt ucide prin simplu fapt ca imunitatea scade . Un aer cu deoxid de carbon este un aer viciat si nu se mai oxigeneaza bine creieru si sangele care ajunge la organe este slab oxigenat .
11
17
Replica sa va dau la masca
12
20
Vezi ca tinerele despre ale caror forme ai ceva de comentat, te trateaza cu partea dorsala, ca sa ma exprim elegant,desi nu e cazul.
13
7
ma uit in poze si vad niste obeji... foarte bine ca nu cred sunt locuri pentru ei destule la infectioase
15
9
Noi tineri santem viitoru tari
9
18
Aia sunt pesti. Nu le frica nici de hiv Dalai de couvid
13
3
Cine e smecher nu are simptome dar e pozitiv si sta in concediu medical platit suta la suta.
11
2
In Japonia toti umbla cu masca pe strada in parc orice spatiu liber. In Taiwan Hong Kong Singapore Coreea de sud toti la fel. Da' dar a spus Marcica pe Feisbuc ca aia sunt prosti si au botnita si sunt sclavi asa cca mai bine nu purtam ca sa fi liberi si suverani
21
9
Voi sunteti normali la cap sau a ti innebunit cu totii?Cum plm sa impui unui grup izolat de tineri care stau afara sa poarte masca ca asa vrea Pulea Spataru?Nu vedeti ca sunteti manipulati prin Mas Media de niste interese meschine?A ti ajuns doar niste oi care pasteti linistiti si in jurul vostru se construieste gardul! Guvernele ne vor dezbinati, speriati si usor de controlat.Deschide ti ochii larg!
21
27
ce fundulete au fetele! le tin bine parintii pe cas si carnita! mama ce bucisoare fructoase!
12
14
Daca Politia petrece cu interlopii cine sa aibe timp de muciosi asta?
24
4
Nu credem noi in virusul vostru.....Pute lumea de "specialisti"
16
9
Alex, te rog frumos fa-mi favoarea si bag-o p-aia cu vitoru tari si 26 de ani. Pretty please.
6
6
daca nu-i bagati la puscarie pe toti nesimtitii astia o sa ne infectam toti.
13
14
Asta nu e nimic ce-o sa vedeti in parcarea de linga lac spre biserica Sf Mina unde zeci de masini parcate cu peste o suta de tineri care se distreaza de "minune" pina dupa miezul noptii si ce mizerie ramnine in urma lor nu mai vorbesc. Pe acolo gardieni nici nu trec.
27
4
dupa voi, replica, nu mai poti respira liber nici pe malul marii. sa ma kak pe masca voastra
19
17
... fotografie luau masa in parc? Pai, normal, erau fiecare cu bucket-ul ei, sa vada constanteanul cum se-ngrasa porcul inainte de Craciun!!!
21
5
Cu un lucru au dreptate meltenii astia, ca e plin de pensionari orasul asta...
15
7
am crezut ca scapam de securisti
13
15
Bebe ,cu tigarea ca tigarea la 13 ani dar cu suptul de acadea ce zici.Si zice ca nu ia covidel
16
2
tara noastra are, nu vor sa munceasca vor doar in afara! si cand dau de dracu, sau cand fac prostii, vin in tara iara , ca doar sunt copii 1
18
3
Educatie, inteligenta, bun simt, Zero
22
14
V-ati transformat toata presa in turnatori, la stapanire. Acei tineri asa buni rai sunt viitorul tarii, daca nu-i mai vedem in parcuri, iar nu-i bine, Daca la munca pleaca in alte tari iar nu-i bine.... Aveti grija ca ei va vor plati pensia si va vor intoarce un spate de nu va vedeti.....
38
22
Numai eu am voie sa port masca, lasati oamenii sa traiasca normal !
24
14
Ce stire... jurnalism...
12
14
Toti tampitii se uita ciudat la tine ca n-ai masca pe strada. Sa va iau mortii in puli de negri. Oligofrenilor pana mai ieri daca erai mascat pe strada erai un handicapat hot tigan raufacator, azi daca n-ai esti privit ca un cacat. E uite sa ma cac eu pe voi si pe masca voastra de 2 bani
34
54
E clar, ati innebunit de tot. Tineri in parc...fara masca...voi vedeti ce scrieti?? Chiar asa, am luat-o toti razna de tot? Masca in parc? Masca in aer liber? Pt ce????
36
43
din DSP cum se face ca cei care se imbolnavesc sunt cei care au purtat masca. Daca i intrebi cum s au imbolnavit nu stiu sa spuna decat.. habar n am ca am purtat masca continuu si mi am dezinfectat mainile de 4 ori pe ora. Mie sa mi spuna DSP cum de se imbolnaveste personalul medical care poarta masca profi continuu de la inceputul pandemiei. Purtarea mastii nu trebuie sa fie obligatorie prin lege ci facultativa. Oamenii trebuie doar legitimati de politisti si introdusi intr o baza de date care sa precizeze daca purta masca sau nu. Daca nu purta si s a imbolnavit sa plateasca internarea.
26
32
Esti informatorul securitatii, esti turnator
20
14
Ma pi s pe mn cand vad fete la 13-14 cu tigara in gura
26
6
Made in Replica !
29
17
Articol de prostit prostii
30
24

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614