REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ADOLESCENT de 17 ani, luat la BĂTAIE, în plină stradă, de doi INDIVIZI

ADOLESCENT de 17 ani, luat la BĂTAIE, în plină stradă, de doi INDIVIZI

Replica API 27 februarie 2021 | 22:58 2171

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, bănuiți de comiterea faptei.

În timp ce se aflau în zona magazinului Lidl de pe bd. I. C. Brătianu, cei doi inculpaţi i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnul, folosindu-se de un box, unui adolscent în vârstă de 17 ani, provocându-i acestuia leziuni traumatice cuantificate medico-legal prin 20 zile de îngrijiri medicale.

Astfel, la data de 22 febraurie a.c., pe fondul unui conflict spontan, cei doi ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înțepător, un tânăr, de 17 ani, în timp ce se afla pe bulevardul I. C. Brătianu din muncipiul Constanța.

În urma efectuării a două percheziții domiciliare pe raza municipiului, polițiștii de investigații criminale au identificat și ridicat obiecte cu valoare probatorie, persoanele în cauză fiind reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ce spun procurorii!

La data de 26.02.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului V.D., în vârstă de 19 ani, fără antecedente penale, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămarea corporală, prev. de art. 194 al. 1 lit. e Cod penal, precum și a inculpatului C.L., în vârstă de 20 ani, fără antecedente penale, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămarea corporală, prev. de art. 194 al. 1 lit. e Cod penal.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanelor anchetate se rețin următoarele:

În data de 22.02.2021, în jurul orelor 18.30, în timp ce se aflau în zona magazinului Lidl de pe bd. I. C. Brătianu, din mun. Constanța, jud. Constanța, cei doi inculpaţi i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnul, folosindu-se de un box, persoanei vătămate D.A.I., în vârstă de 17 ani, provocându-i acesteia leziuni traumatice cuantificate medico-legal prin 20 zile de îngrijiri medicale şi care au avut drept consecință punerea în primejdie a vieții persoanei vătămate.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Municipiului Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpații V.D. și C.L.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia nu se mai recupereazxa trebuie terminati
0
0
Si zici sa nu ii calce in picioare garda... Saracii.. Erau baieti cuminti, respectuosi.. Futui in gat de naparci...Astia doi, merita rupta coada de lopata pe carca lor... Si nu numai lor..
3
0
Adevarat Adi Sa ai de a in judecata pe agresori bombardieri sa le ceara bani pentru asta
3
0
Folosirea ,,box,,-ului in lovirea adolescentului de 17 ani, de catre cei doi fatalai, denota intentie de vatamare corporala.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614