REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tineri şi neliniştiţi, adolescenții constănțeni fac spectacol ieşiţi pe geamurile maşinilor în mers!

Tineri şi neliniştiţi, adolescenții constănțeni fac spectacol ieşiţi pe geamurile maşinilor în mers!

Replica API 13 martie 2017 | 08:35 360

Sursa foto: Soferi de weekend Constanţa

Tinerii constănțeni nu încetează să ne surprindă! Dacă nu gonesc cu viteză excesivă pe străzile din municipiu, fac scamatorii. Și nu este vorba de drift-uri ci de o nouă metodă de distracție, consideră ei.

Câțiva tineri au fost surprinși pe jumătate ieșiți din autoturismul în care se aflau. Mai exact, este vorba despre o joacă periculoasă când 3 dintre tinerii aflați într-un autoturism marca Ople Corsa de culoare albastră au făcut “senzație” pe străzile orașului ieșind pe geamurile mașinii care se afla în mișcare. Unii dintre constănțenii care au suprins gestul acestora spun că tinerii erau distrași și că ar fi consumat alcool, alții mai ironici comentează spunând că ar fi luat notă de trecere la simularea din clasa a XII-a și s-au gândit să sărbătorească în acest mod. Din fericire, gestul nu s-a soldat cu rănirea vreunuia dintre ei.

“Este un atutorism marca Opel Corsa albastru. Fotografia nu mai are nevoie de descriere, iar concluzia vă aparține.”, a precizat cel care i-a surprins pe tineri.

Ce părere au ceilalți constănțeni despre astfel de gesturi? Unul dintre ei a precizat că, în aceste cazuri, vina aparține șoferului autoturismului care i-a lăsat pe pasageri să reacționeze așa. Asta din cauza faptului că astfel de joacă se poate sfârși ca o tragedie. “Șoferul este mai inconstient decât cei care atârnă pe geamuri! Și uite așa ajungi la mititica!”, a zis un constănțean.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-ai zice daca te-as fute in bot si pe tine si pe ma-ta aia proasta?
1
0
Niste pizde moldovence nefutute in opel cu numere de Bulgaria. Ce vreti??
1
0
aia care ies si urla ca "vor o tara ca afara" si "sa se respecte legea". "rezista" si ei cat poate brancardierul de la SMURD. dupa care, crapa. hai, la cat mai multi. ca de prosti e Piata Victoriei plina!
2
1
Cu ''parioti'' ca tine sigur o sa ne fie bine, sluga proasta !
0
2
Pentru 09:41- Te supara rau de tot adevarul. Eu as fi vrut sa-i vad cu fetzele jupuite de asfalt, asha ca shmekerii, bro. Dar la noi Politia face in pantaloni cand vad masinile de fitze ale hotilor tineri. Traiasca PSD cat mai multi in puscarie!
3
4
Dupa ce se vor infige cu masina in vreun copac si vor muri ca prostii o sa-i planga toti! Vai ce ingeri, vai ce suflete.........
6
0
NISTE DESTRABALATI CA SI PARINTII LOR
5
1
Ei fac parte din randul celor multi mogaldani care sunt viitorul tarii. Ca si maine ii vei vedea pe functii importante,luand decizii cacacioase .
10
1
sa le sugi poooola....la toti.
7
10
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
13
4
Nu apuca 20 de ani .dupa ce ca avem putini copaci ii mai strica si tampitii astia dand cu masinile in ei.
13
1
Cocalari parliti veniti din vasui la cta sa spele WC! moarte lor .
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367