REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Tinerii care au fost arestați la Medgidia sunt mai vechi 'cunoștințe' ale oamenilor legii

Tinerii care au fost arestați la Medgidia sunt mai vechi 'cunoștințe' ale oamenilor legii

Replica API 27 septembrie 2018 | 00:06 670

Tinerii arestați după ce au comis mai multe infracțiuni nu sunt la prima abatere. Aceștia sunt mai vechi "cunoștințe" ale oamenilor legii, destul de familiarizați cu centrul de arest preventiv și Centrul de Detenţie pentru Minori din Tichileşti. Este vorba despre Constantin Marian Valentin, Curt-Omer Onur și Amiş Emura.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt din locuințe și una de tâlhărie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat trei persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, din Medgidia, bănuite de comiterea faptelor. Astfel, în perioada 2 august – 15 septembrie a.c., cei trei tineri ar fi pătruns în 6 locuințe din municipiul Medgidia, de unde ar fi sustras sume de bani și mai multe bunuri. Totodată, pe data de 27 iulie a.c., tinerii în cauză ar fi deposedat prin violență un bărbat din Medgidia, căruia i-au sustras o borsetă în care se aflau un telefon mobil și un set de chei. Prejudiciul total estimat la aproximativ 10.000 de lei a fost recuperat în mare parte (în jurul a 7.500 de lei) și predat persoanelor vătămate. Anchetatorii i-au reținut pe cei trei tineri pe bază de ordonanțe, iar la data de 25 septembrie a.c. au fost prezentați Judecătoriei Medgidia care a emis mandate de arestare preventivă pentru fiecare, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Așa cum este menționat și mai sus, ei sunt cunoscuți cu antecedente penale. Spre exemplu, Amiş Emura, cetăţean român, neşcolarizat, fără ocupaţie, a primit, în 2016, măsura educativă a internării într-un centru de detenţie pentru o perioadă de 1 an, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie. El fusese parte dintr-o gașcă care, de la mijlocul anului 2014 şi până în 2016, faptele penale au atins numărul de 34, fiind vorba despre furturi din locuinţe, din maşini şi trei tâlhării, prin smulgere de bijuterii şi poşete, în plină stradă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceasta este confirmarea ca desi avem Politie locala,aceasta este degeaba asa cum am demonstrat intotdeauna prin filmarile mele directe si ca eu am fost atacat in plin centrul orasului si prin parc,om invarsta de 80 de ani,dar car port cumiein gentuta actele si banii. MILITATI PENTRU DESFIINTAREA ACESTEI POLITII LOCALE,CARE NU ESTE ALTCEVA DECAT UNEALTA A UNOR AFACERISTI SI AI PRIMARULUI,MITUITI SA LE ACOPERE FARADELEGILE. IN PIATETA FUNCTIONEAZAO FIRMA VETERINARA PENTRU CAINI,DAR CARE VINDE MANCARE PENTRU ANIMALE SI SE OCUPA CU POPULAREA ORASULUI CU CAINI! nartip2
0
0
Foaie verde de topor, luati tiganii la omor!
10
0
200 de ani sa le dea
9
0
fara pensie si salariu de la stat
6
2
noroc cu militianu de caluian el ea arestat ca e tare compretent stie meserie de moare lumea intrebatil cum a ajuns militian vai mama lui de betiv si hot aduce masini din germanoia sa vina anafu sa vada plateste impozit pe venit sta numai dupa spaga
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218