REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tinerii care reclamă că au fost ciomăgiţi de Gurgu au interdicţie să părăsească localitatea

Tinerii care reclamă că au fost ciomăgiţi de Gurgu au interdicţie să părăsească localitatea

Replica API 12 noiembrie 2012 | 00:00 234

Primarul din Ciobanu, momentan "basma curată"

Primarul din Ciobanu, momentan "basma curată"

Scandalul iscat în data de 28 octombrie în barul din localitatea Ciobanu, unde protagoniştii sunt doi tineri, dar şi primarul Tudorel Gurgu, are consecinţe grave. Deşi bărbaţii susţin că au fost bătuţi de edil, din câte se pare din cauza unei fete, tot ei au ajuns să fie pedepsiţi de lege. Lucian Comşa şi Petrică Buriu au primit interdicţia de a părăsi localitatea pentru o perioadă de 29 de zile.

Lucian Comşa, din Ciobanu, şi Petrică Buriu, din Hârşova, îl acuză pe edilul Tudorel Gurgu că i-a bătut cu bestialitate, mărul discordiei fiind o fată, Andreea Zainea, iubita barmanului din localul cu pricina, unitate ce-i aparţine chiar şefului adminsitraţiei locale. Din spusele celor doi, Petrică Buriu ar fi intrat în dialog cu tânăra şi atunci, spun tot ei, primarul Tudorel Gurgu a împărţit mai multe bâte angajaţilor localului şi, împreună cu aceştia, i-ar fi bătut pe cei doi clienţi. Scandalul a ajuns la final doar atunci când poliţia din comună şi-a făcut apariţia, încătuşându-i pe cei doi agresaţi. Deşi sperau ca legea să-i pedepsească pe aşa-zişii vinovaţi, în frunte cu Tudorel Gurgu, tot ei au ieşit şifonaţi din această poveste. Procurorul de caz le-a dat celor doi interdicţia de a părăsi localitatea pentru o perioadă de 29 de zile. "Noi am fost bătuţi, şi noi plătim. Am fost chemaţi zilele trecute la Parchet, în urma unei reclamaţii depuse de Tudorel Gurgu, iar procurorul ne-a anunţat că nu avem voie să părăsim localitatea. Eu am copii, sunt familist, trebuie să umblu dintr-o parte în alta", a spus Lucian Comşa. La aflarea veştii că vor fi "captivi" în localităţile de unde provin, aceştia au făcut recurs soluţiei procurorului la Judecătoria Hârşova, pe data de cinci, însă judecătorul a respins cererile celor doi. Lucian Comşa speră ca certificatul medico-legal pe care şi l-a scos de la Medicina Legală să-l salveze. "Am depus certificatul la Parchet şi o să văd ce urmează. Voi merge mai departe. Nu pot să stau aşa. Trebuie să se prezinte camerele de luat vederi, acolo se vede tot", a mai precizat Comşa. De cealaltă parte, Gurgu spune că cei doi inventează, că au provocat scandalul în bar şi că el nu a făcut decât să îi dea afară. De bătut însă, Gurgu susţine că nu a făcut aşa ceva, dovadă fiind şi concluziile trase de procurorul de caz.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108