REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tinerii din ALDE, curățenie în Parcul Tăbăcărie. Daraban: Cu această ocazie, atragem atenția și asupra companiei de salubritate din oraș

Tinerii din ALDE, curățenie în Parcul Tăbăcărie. Daraban: Cu această ocazie, atragem atenția și asupra companiei de salubritate din oraș

Replica API 17 septembrie 2018 | 00:46 386

Tineretul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (TLDE) a dat semnalul membrilor organizaţiilor din ţară pentru a participa, pe 15 septembrie 2018 ca voluntari la "World Cleanup Day", o iniţiativă civică iniţiată în ţara noastră de "Let's Do It, Romania".

Filialele TLDE şi ALDE Constanța s-au mobilizat în municipiul Constanţa, precum şi în oraşele Cernavodă, Năvodari şi Hârşova. Astfel, sâmbătă, la Constanţa, 50 de tineri voluntari de la ALDE s-au aflat în Parcul Tăbăcărie, pentru o acţiune de colectare a deşeurilor şi de igienizare a spaţiului verde. De săptămâna viitoare, Organizaţia de Femei, precum şi cea de seniori, vor participa la acţiuni similare, pentru a marca “Ziua Curăţeniei”.

“Salutăm iniţiativa civică Let’s Do It, Romania şi invităm toţi tinerii să se implice în astfel de acţiuni. Tragem astfel un semnal de alarmă asupra colectării selective şi reciclării – căci acesta este rolul acţiunii "World Cleanup Day", iar în acelaşi timp, pe plan local, atragem atenţia asupra serviciilor de curăţenie din municipiu. După cum ştim cu toţii, municipalitatea Constanţa are un contract cu o companie de salubritate, pentru care se achită o sumă consistentă. Ne aşteptăm, aşadar, ca şi serviciile companiei să fie pe măsură, deşi, în ultima perioadă, situaţia nu mulţumeşte cetăţenii plătitori de taxe şi impozite din Constanţa”, a transmis Gabriel Daraban, preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale ALDE Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai frate dar de ce mai platim noi salubritatea!datoria elevilor este sa invete nu sa faca pe gunoierii!
0
0
Alupigus Daraban..............
2
0
Da, trebuie interzis prin constitutie participarea penalilor la conducere de orice fel.Exact ca punctul 8 de la Timisoara. Eu nu vreau sa fiu condus de hoti si nu vreau ca viitorul copiilor mei sa depinda de infractori precum dragnea. Muie dragnea,muie pesede !!!
3
0
oamenii fac curat pt ca ma-ta arunca prezervativele pe iarba , dupa sexul in boscheti ! taranca , ce vrei ! tu insa poti veni la sediu sa ne sugi pula , apoi sa te speli pe dinti , sa nu cunoasca nevasta-ta mirosul .....!
5
2
A inceput campania electorala pt.primarie?Muieeeee!
5
2
Corectura replica ! Compania e campanie. Restul e treaba infractorilor de la polaris mana-n mana cu derbedeul hot fagadau. Iar animalele tinere de la alde ar face bine sa nu mai suga chilotii pesedeilor. Muie alde, muie dragnea, muie pesede !!!
4
6
Bai fruomuosilor gunoieri si liberi dar ce bine va sta. Nu cumva asta va e meseria dar impingand niste shpagi la profesoare ati furat examene ca sa deveniti telectuali de birou?????????
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367