REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tinerii din Constanţa care au racolat o fată pe Facebook şi au pus-o să se prostitueze, judecaţi de magistraţii din Vaslui

Tinerii din Constanţa care au racolat o fată pe Facebook şi au pus-o să se prostitueze, judecaţi de magistraţii din Vaslui

Replica API 10 mai 2014 | 00:00 167

Sunt şi hoţi de produse petroliere

Sunt şi hoţi de produse petroliere

Nici nu au împlinit 30 de ani şi deja sunt "cunoştinţe" vechi ale oamenilor legii. Vorbim despre doi tineri din Constanţa, Adrian Ceasnog, de 27 de ani şi Cristian Dumitru, de 28 de ani, care sunt arestaţi întrucât furau produse petroliere din vagoanele CFR. Numai că, din câte se pare, indivizii mai sunt şi proxeneţi, ei fiind judecaţi la Vaslui. Aceştia racolau tinere pe Facebook şi le puneau să se prostitueze în Germania, agresându-le frecvent.

"Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriu, precum şi administrarea probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.", se arată pe Tribunalul Vaslui cu privire la dosarul în care cei doi sunt acuzaţi de trafic de persoane, termenul fiind stabilit pentru data de 11 iunie. Parte civilă este Beatrice Maria D., tânăra care, în anul 2012, a fost abordată pe reţeaua de socializare Facebook de către Cristian Dumitru. Au vorbit, au făcut schimb de numere de telefon şi astfel bărbatul a aflat că ea nu stătea foarte bine în ceea ce priveşte partea materială. Atunci i-a făcut o propunere, şi anume să-l însoţească în Germania pentru a-i găsi de muncă, spunându-i că o iubeşte şi ar vrea să se căsătorească cu ea. Numai că, ce nu ştia tânăra, în Germania cei doi aveau mai multe fete pe care le puneau să se prostitueze. Ambii indivizi au mers în Bârlad, au luat tânăra, au adus-o în Constanţa şi apoi în Germania, unde a şi început calvarul. Era obligată să se prostiueze şi bătută crunt când se împotrivea. După două luni de teroare, Beatrice a reuşit să fugă şi a mers direct la Poliţie, oamenii legii efectuând percheziţii domiciliare. Pe fir au intrat şi procurorii DIICOT din România, cei doi indivizi fiind prinşi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218