REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tinerii din Constanța fug de muncă? Bursa locurilor de muncă nu a stârnit interesul constănțenilor!

Tinerii din Constanța fug de muncă? Bursa locurilor de muncă nu a stârnit interesul constănțenilor!

Replica API 26 octombrie 2017 | 01:43 378

Agitație mare, la sfârșitul săptămânii trecute, în Campusul Universității „Ovidius” Constanța, unde s-a desfășurat Bursa locurilor de muncă pentru tineri, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă. Aproximativ 50 de agenți economici, dar și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea și Inspectoratul Județean de Jandarmi au fost prezenți, cu o ofertă bogată pentru tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă. Potrivit directorului AJOFM, Gheorghe Bușu, peste 1.200 de locuri de muncă. Doritorii de muncă, însă, s-au lăsat așteptați...

Potrivit reprezentantului AJOFM, prezența tinerilor a fost extrem de slabă, fiind înregistrați doar în jur de 300 de tineri. „În premieră, au fost prezenți și cei de la ISU Dobrogea și Jandarmerie. Au primit doar 27 de aplicații”, a precizat Gheorghe Bușu, arătându-se dezamăgit de lipsa de interes a constănțenilor.

„Organizăm cursuri de calificare și recalificare, organizăm burse pentru locuri de muncă, dar nu există interes și din partea lor. Probabil ajutoarele sociale le perturbă interesul...”, este de părere directorul AJOFM.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ajutor social ma labagiilor,mie nu imi da nimeni nimic,nici somaj nu am avut,am trait cu ajutorul parintilor pana la 24 de ani,locuri de munca doar de sclavi,dinalea in care nh dati detalii si chemati omu la mama dracu sa-i da ti acolo vestea ca salariu e 1000 de lei si munca tripla! Multe altele de spus,cine stie stie ce angajari faceti voi,cei fara experienta sunt buni de sclavi,il angajezi ca manipulant si ii ceri sa raspunda de depozit sa fie si contabil si paznic,la fel si la asistent de birou sau asist manager,ii cereti sa va fie VALET,nu asistent! ba jegosilor nh vreau sa fiu sclav!!
1
0
bine fac, patronii care dau salariul minim nu -i intereseaza decat sa faca bani nu sa faca o afacere in adevaratul sens al cuvantului
3
1
Pai. Pe salariu care le da, cum sa te angajezi cu sub minimul pe economie.
6
1
tiganii fug de munca!!!
4
1
Au plecat in masa printre straini. In curand vom inchide scoli, ca de acolo ni se trage.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614