REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tinerii Liberali Democraţi din Constanţa au organizat o competiţie de bowling

Tinerii Liberali Democraţi din Constanţa au organizat o competiţie de bowling

Replica API 28 mai 2018 | 22:07 353

Tinerii Liberali Democraţi Europeni din Constanţa au organizat, sâmbătă, 26 mai 2018, o competiţie de bowling. Scopul: închegarea unei echipe puternice, care propune tuturor tinerilor un exemplu de activităţi sănătoase!

„Participarea la o competiţie, fie ea şi de amatori, cum a fost a noastră, dezvoltă spiritul de echipă, dar în acelaşi timp şi spiritul de competiţie. Îndemnăm toţi tinerii să practice sport, indiferent că vorbim despre bowling, şah, înot sau fotbal. O minte sănătoasă într-un corp sănătos! Ne bucurăm că la activitatea organizată de noi l-am avut ca îndrumător chiar pe campionul national de bowling al României, domnul Cătălin Gheorghe, care este şi constănţean!”, a declarat Costela Gana, Preşedinte TLDE Constanţa.

„Mă bucură interesul acestor tineri pentru acest sport şi îi felicit pentru acţiune, sunt plăcut surprins că au ales să organizeze această acţiune. Îmi dă speranţă pentru bowlingul românesc. În general, îndemn tinerii să facă sport”, a transmis şi campionul naţional la bowling, Cătălin Gheorghe.

Aceste activități de construire a echipei "team building" prin sport sunt cele pe care le apreciez și le susțin cel mai mult. Prin activitatea de astăzi, tinerii ALDE Constanța și-au dezvoltat atât spiritul de echipă cât și un principiu strategic pe care bowling-ul te învață: cheia în dărâmarea tuturor popicelor este de a privi mereu ținta, popicele, nu bila, a declarat Tudor Ionescu, Secretar General Adjunct ALDE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne a disparut un cadavru , dar suntem linistiti ,e la TNL Cernavoda , joaca bawling cu o basica de porc caci el saracul nu poate ridica o bila d'aia !
2
0
Pui de naparca ...
3
1
Felicitari. O echipa frumoasa
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367