REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tinerii Social Democrați, CAMPANIE în licee! A intervenit Inspectorul General Şcolar

Tinerii Social Democrați, CAMPANIE în licee! A intervenit Inspectorul General Şcolar

Replica API 26 februarie 2020 | 09:55 587

Partidul Social Democrat Năvodari, prin intermediul Tineretului Social Democrat a furat startul campaniei electorale. Cei de la TSD se promovează mai nou și în unitățile de învățământ. La intrarea în incinta liceului „Lazăr Edeleanu” din Năvodari, se află afișe prin care se promovează acțiunile tinerilor social democrați. Este vorba despre evenimentul „Dragobete, sărută fete!”, organizat de TSD, sâmbătă, 29 februarie, ora 19. Descrierea evenimentului sună în felul următor: „Nu contează dacă ești singur sau în pereche, dansul este pentru toată lumea, așa că noi te așteptăm să dansezi la o petrecere incendiară de Dragobete cu muzică bună și multe alte surprize”. Accesul la eveniment se face doar pe baza de invitație, iar acestea pot fi ridicate de la sediul PSD Năvodari. Cu alte cuvinte, putem spune că PSD Năvodari și-a trimis „artileria” tânără la înaintare pentru a putea recruta din rândul liceenilor și nu numai, noi forțe proaspete. Tinerii sunt invitați la sediul PSD Năvodari pentru a-și procura invitațiile și cine știe, poate se trezesc și cu un carnet de membru.

Sorin Mihai, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța a declarat că acele afișe nu au ce căuta acolo și că se vor lua măsuri în acest sens. „Este vorba despre un partid politic care nu are voie să își promoveze ideile într-un spațiu de învățământ. Cu certitudine, acele afișe nu au ce căuta acolo. Vom contacta directorul unității de învățământ și îi vom pune în vedere faptul că trebuie să interzică astfel de acțiuni. În aceste spații nu au ce căuta astfel de activități de promovare a partidelor politice”, a spus inspectorul general școlar.

Ceea ce este și mai grav, este faptul că directorul instituției de învățământ nu și-a dat acordul. „Afișul a fost lipit fără știrea directorului unității de învățământ. În cele din urmă, afișul a fost înlăturat”, a mai spus Sorin Mihai.

LEGEA nr.14 din 9 ianuarie 2003, privind partidele politice spune clar la articolul 4, alineatele 2 și 3 că „(2).sunt interzise constituirea de structuri ale partidelor politice după criteriul locului de muncă, precum şi desfăşurarea de activităţi politice la nivelul agenţilor economici sau al instituţiilor publice și (3) „desfăşurarea de activităţi politice la nivelul agenţilor economici sau al instituţiilor publice este permisă, cu acordul acestora, numai în campania electorală, în condiţiile legii”.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da fix de 2 ani fac evenimente. sunt morcoviti ca pierde florinel alegerile... rusine psd.
1
0
esti prost rau LEON, lasati drogurile din sediul de la partid ca nu aveti nici o sansa sa mai reveniti, mai multe sanse sunt sa scape leii lui MATEI din cusca!
3
1
Vine Nea Matei acasa la vara!!! Sa vezi tinerei astia...pupincuristi cum ling blide la PR. Abea va astept..ca de altfel toti care va pozati pe Facebook pe scaunele lui Matei din sediu sunati sa va cereti iertare ca va pozati cu Chelaru.Va vine randul...
1
2
nu stiam ca Dragobetele este activitate politica. in biblie nu scrie asa ceva. codosii batrani sun si bunicii postacilor tineri si cu minte scurta.
2
1
Codosii batrani postcomunisti ai psd ii imping in fata pe marionetele tinere!
1
2
O faci pt 50 de lei la zi da te n sloboz de homosexual mars la lipit afise zdreanto
1
1
Golanilor, nu la limbi
0
0
este ciudat cum fix acum s-a simtit cineva deranjat de evenimentele tinerilor care apartin de PSD la care muncesc de fiecare data si fiecare eveniment le iese perfect . De doi ani se tot fac evenimente ,destinate tinerilor in care nimeni nu obliga pe nimeni sa faca carnet de membru cum se insinueaza in articol . nu mai fiti paranoici ,nu sunt tinerii aia bagati la inaintare pentru a da startul campaniei fiindca evenimente au fost organizate si vara nu doar in campanie asadaaaaarr frustratii sa vorbesca in continuare
4
7
Muie PSD Muie PSD Muie PSD Muie PSD Muie PSD Muie PSD Muie PSD Muie PSD Muie PSD Muie PSD
14
3
Care mai scrie ceva urat de PSD masa e cur a
8
5
Nu face nimeni campanie in scoli desteptilor. Niste tineri au organizat un eveniment cum de altfel o fac de doi ani. Sa le fie rusine celor care stiu doar sa critice in loc sa aprecieze munca acestor copii.
3
12
cea mai penibila postare pe care am citito, exista probleme de o gravitate mai mare decat evenimentul organizat de niste tineri! mai grav este faptul ca fix in tineret ati gasit sa aruncati, penibil.
2
13
Sunteti pesre nivelul de prostie admisa in societate daca voi vedeti ceva legat de campanie pe acel afis, frustratilor! Nu aveti altceva de facut decat sa cautati un rahat acolo unde nu e? Voi nu munciti, nu aveti alta treaba?! Penibililor
2
12
Astia de la psd sunt disperati fac campanie in scoli ca la nazisti ca la gobels hitler heimy hitlet
9
2
Tineri care-si vand viitorul, pentru o petrecere gratuita organizata din bani furati de batrani PSD-isti de la parinti lor...pacat
16
3
Mai bine puneau afisul la biserica ca acolo au voie sa faca politica .
5
1
cei ce se alatura si devin membrii devin totodata infractori si ajuta la furtul si distrugerea orasului
10
2
Directorul este un membru de baza PSD! Mitrana nu uita PSD inca te vrea.
8
0
Ziar platit de DUMITRASCU ca sa denigreze
5
13
autorul acestui articol ori nu are subiecte de publicat si se leaga de o petrecere organizata de TSD pentru tineri !! Ori este platit de anumite partide sa denigreze
6
15
Felicitari tinerilor pentru initiativa ! Carcotasii vor fii vesnic nemultumiti, iar haterii nu au altceva de facut decat sa comenteze pe langa subiect !
5
15
Nu la biserica,acolo primesc batranii oua
11
0
Daca era puscariasul de Matei initiatorul numai sarea nimeni cu ,,curul in sus"
10
0
BAAAA TAMPITILOR, ESTE IN AFARA INSTITUTIEI AFISUL.
11
9
Aceasta este o activitate destinata tinerilor din orasul Navodari cu ocazia zilei de Dragobete.Intentia a fost de a invita cat mai multi adolescenti pentru a petrece alaturi de noi, aceasta activitate nu are legatura cu incercarea de a influenta lumea asa cum spuneti dar noi vom continua sa organizam cat mai multe activitati frumoase.Este foarte usor sa arunci cu noroi in munca si implicarea unor oameni dar inainte sa injurati niste copii mai bine ati incerca sa va afirmati prin ceva frumos nu prin ura.
12
17
Tara arede..si noi ne luam de copii...RUSINE RUSINE
7
11
La fel cum niste tupeisti, tot tineri, pun afise pe usile scarilor de bloc de promovare a unor partide si culmea in afara campaniei electorale.Daca le zici ca e proprietate privata si nu pot face asta fara acordul asociatiei de proprietari, te si ameninta, mai sa te ia si la bataie.Cam asta promit adeptii tineri, viitori promotori ai unor doctrine postcomuniste.Mai ramane sa afiseze si pe usile bisericilor.
10
3
Idiotilor, tineretul este un partid format din tineri ipocritilor. Tineri din aceasta institutie de invatamant.. nu se rezuma totul doar la campanie si castig, frustratilor
7
16
Frustrati de oameni,vorbiti frumos ca este vb de niste copii,idiotilor. Succes TSD
10
17
Poate o sa ne lasati sa comentam ce vrem !!
4
1
sa vina si la scoala generala nr 1 din HARSOVA sa vada copii agresati de cei din clasele mai mari si ELEVI care pleaca din scoala sa FUMEZE RUSINE VIITORUL TARII
5
1
Am aflat cine e general, dar intreabarea este cine este capitanul???
5
2
replica. explicane cine este acest GENERAL scolar?
9
0
Copiii celor bagati la borcanul cu miere, prin primarii, consilii locale, judetene, regii si directii, oriunde la stat, la unde nu curge, pica! Adaugati si alergatorii dupa pomeni si mocangeli, si aveti imaginea TSD.
16
5
Toti analfabetii functionali, cocalarii si prostituatele sunt in tsd, viitori infractori, crescuti si anturati de catre condamnati penali.
28
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367