REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tinerii veniți la centrele de agrement din Eforie Sud, de vorbă cu polițiștii!

Tinerii veniți la centrele de agrement din Eforie Sud, de vorbă cu polițiștii!

Replica API 23 august 2019 | 00:00 286

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu specialiști din cadrul C.P.E.C.A. Constanța, D.J.S.T. Constanța și A.N.I.T.P. Constanța, la data de 22 august a.c., au desfășurat activități de prevenire a violenței, consumului de tutun, alcool și droguri printre tinerii veniți la centrele de agrement din Eforie Sud.

Scopul activităţilor este creşterea nivelul de informare, educare şi conştientizare a tinerilor cu privire la prevenirea delincvenţei juvenile, a victimizării minorilor şi a dispariţiilor acestora, traficului de persoane cât și prevenirea riscurilor asociate consumului de substanțe interzise. În acest context, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu lucrători din cadrul A.N.I.T.P. Constanța, au inițiat activități educative pe linia prevenirii traficului de persoane, sens în care le-au oferit adolescenților materiale cu sfaturi privitoare la evitarea exploatării și abuzului din mediul online. În aceeași zi, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, acționând pentru creșterea gradului de siguranță personală, a bunurilor și valorilor turiștilor din unitățile de cazare din stațiunea Mamaia. Activitatea a constat atât în instruirea personalului hotelier, cât și a turiștilor, în vederea adoptării unor măsuri de siguranță în ceea ce privește combaterea infracțiunilor de furt din camerele de hotel. Acțiunile fac parte din Proiectul Vacanță în siguranță - fără droguri!, Programul local Litoral 2019 și Programul de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai ce bine e cu cocalarii
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614