REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ţinte vechi şi noi ale politicienilor din Constanţa pentru atragerea voturilor

Ţinte vechi şi noi ale politicienilor din Constanţa pentru atragerea voturilor

Replica API 29 mai 2020 | 00:35 1916

Chiar dacă data alegerilor locale este incertă, la Constanţa a început deja campania electorală. Mai multe obiective din oraș, abandonate de negura timpului, sunt readuse în prim planul opiniei publice de către politicieni. Rezolvarea nu există aici, ci doar riposta asupra adversarului care a spus cuvintele de aur “Constanţa se află în paragină”.

Palatul Copiilor, cea mai recentă ţintă a politicului din Constanţa

Candidatul la Primăria Constanţa din partea partidului PP USL, Horia Constantinescu, a venit împreună cu susţinătorii şi prietenii lui, weekend-ul trecut, în curtea Palatului Copiilor şi a ecologizat zona. Horia Constantinescu, alături de echipa sa de la eTrezirea, vor mai derula astfel de acţiuni şi în perioada următoare.

Ramona Dinu: Guvernările locale și naționale sub PSD au lăsat ca acest teren să arate ca un loc părăsit

Senatorul constănţean, din partea USR, Ramona Nicoleta Dinu, a făcut publică o postare pe pagina personală de Facebook, prin care critică guvernările locale şi naţionale ale PSD, cele care au dus la aspectul deplorabil în care arată locul în prezent. „Este un teren uriaș care ar putea fi folosit pentru dezvoltarea unor parcuri tematice, baze sportive sau alte activități recreative și educaționale. Din păcate, guvernările locale și naționale sub PSD au lăsat ca acest teren să arate ca un loc părăsit. Există suspiciuni conform cărora lipsa preocupărilor autorităților în privința Palatului Copiilor este datorată dorinţei ca terenurile acestuia să fie transferate în proprietate privată.”

Construcţia Spitalului Regional Militar, o nouă bătălie politică

Aici intervine celebrul “El Clasico” din România de pe scena politică. PSD vs PNL. Camera Deputaţilor a votat pentru derularea proiectului ce implică construcţia unui spital regional militar în Constanţa. Proiectul este mai vechi, dar acum cele două părţi se zbat să îl adjudece. Senatorul PSD, Nicolae Moga a spus de nenumărate ori că este un proiect de suflet, iar PNL a venit cu replica că “social democraţii nu au fost în stare să ducă până la bun sfârşit proiectele menţionate în toţi aceşti ani.

Cazinoul din Constanţa, emblema Constanţei, între PSD şi PNL

Semnarea contractului reabilitării Cazinoului din Constanţa a fost semnat la sfârşitul anului trecut, chiar cu câteva zile înainte de Crăciun. Contractul în valoare de 56 de milioane de lei a fost semnat în timpul administraţiei locale, conduse de primarul, Decebal Făgădău. La începutul lunii aprilie, premierul României, Ludovic Orban a declarat că “s-ar bucura ca guvernul condus de el să reuşească să reabiliteze Cazinoul din Constanţa”.

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un lucru e cert: Fagadau si PSD nu au niciun merit pt refacerea Cazinoului. Constanteni, nu cadeti in capcana primarului.
2
0
Cu Fagadau donatorul MINCINOS!
2
0
mi se pare ipocrizia din jurul lui Stelica Facturica de la USRi. ce frumos minte ca lumea crede. Curand o sa apara si Mitica, prietenul lui cel mai bun, viitor vice, care da lectii de civism si cinste din strafundul plamanilor de cipan. Dar ce a facut la viata lui...nu conteaza ca tinerii frumosi s liberi il vad frumos si liber
3
1
Concentrarea pe aceste obiective va fi de scurta durata. Dupa alegeri se va asterne praful.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614