REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tipurile și proprietățile măștilor de față

Tipurile și proprietățile măștilor de față

Replica API 3 iulie 2020 | 15:40 5399

Chiar dacă încă nu a fost descoperit elixirul tinereții, putem afirma cu certitudine că măștile pentru față sunt cele mai sigure și efective remedii pentru îngrijirea pielii. Acestea oferă multiple beneficii și sunt alese în conformitate cu tipul tenului. Pentru menținerea și prelungirea frumuseții, femeile apelează la diverse mijloace de îngrijire, cu efect de lungă durată https://makeup.ro/categorys/24088/. Măștile faciale oferă multiple funcții, de: hidratare, nutriție, curățare, tonifiere, regenerare, calmare și reîmprospătare, precum și proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene și protectoare. Datorită cantității considerabile de substanțe biologic active, acestea regenerează instantaneu țesuturile afectate și restabilesc elasticitatea epidermei. Măștile au la bază diverse complexe de origine animală și vegetală, precum și uleiuri esențiale. Specialiștii recomandă să fie aplicate o dată sau de două ori pe săptămână, în dependență de necesitate.

https://pixabay.com

Mască de curățare

Produsul echilibrează excesul de sebum, înlătură celulele moarte și curăță toate impuritățile de la suprafața epidermei. Masca are la bază o cantitate potrivită de argilă, ceară sau componenți sintetici, ce oferă proprietăți puternice de absorbție. Acționează în jur de 10 minute, iar după îndepărtarea: purifică porii, înlătură punctele negre, reglează funcționalitatea glandelor sebacee, uniformizează nuanța tenului și netezește relieful pielii.

Mască nutritivă

Stimulează regenerarea țesuturilor afectate, accelerează circulația sângelui și activează metabolismul celular, contribuind activ la prevenirea și vindecarea ridurilor. Are la bază un complex natural de vitamine și micronutrienți utili, ce consolidează starea generală a epidermei. După aplicare, tenul capătă un aspect luminos și sănătos.

Mască hidratantă

Rolul său de bază este de a menține nivelul optim de umiditate în celule și a combate deshidratarea celulară. Reprezintă un produs cosmetic potrivit pentru toate tipurile de ten. Compoziția are la bază extracte naturale de flori de nalba, rozmarin, tei, mușețel, precum și ulei de măsline, acid hialuronic sau miere, ce asigură un efect profund hidratant.

Mască pentru fermitate

Este potrivită pentru îngrijirea pielii mature și poate fi utilizată după vârsta de patruzeci și cinci de ani, pentru restabilirea elasticității și atractivității tenului. Masca are la bază extract de cătină albă, semințe de floarea soarelui, ulei de jojoba, shea, avocado, suc de lămâie și pătrunjel.

Mască peliculă

Produsul cosmetic are o textură de gel, ce formează o peliculă subțire după uscare. Odată cu înlăturare sa, masca curăță toate impuritățile de la suprafața epidermei și elimină celulele moarte. Este potrivită pentru îngrijirea tenului gras și problematic. Compoziția activă are la bază o cantitate considerabilă de cărbune activat, acid acetilsalicilic, ceai verde și castravete.

Mască pentru exfolierea tenului

Rolul ei de bază este de a curăța pielea în profunzime. Produsul include diverse componente cu proprietăți puternice de absorbție și este potrivit pentru toate tipurile de piele. Compoziția activă oferă un efect de netezire și fermitate. Masca iluminează și uniformizează nuanța pielii. Produsul se aplică săptămânal și acționează în jur de 10–20 de minute.

Măștile de față oferă o acțiune instantanee, asigură rezultate vizibile și contribuie activ la menținerea tinereții.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218