REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TIR RĂSTURNAT PE ŞOSEA, la intrare în Valu lui Traian. Traficul a fost BLOCAT - VIDEO

TIR RĂSTURNAT PE ŞOSEA, la intrare în Valu lui Traian. Traficul a fost BLOCAT - VIDEO

Replica API 7 decembrie 2017 | 14:55 427

Cadrele medicale și pompierii ISU au intervenit la un accident rutier, produs pe DN 3, între localitățile Constanța și Valu lui Traian, în cursul zilei de joi, 7 decembrie. Este vorba de un singur TIR răsturnat, fix la intrare în localitatea Valu lui Traian. Pompierii au ajuns la fața locului după ce au fost solicitați din cauza unor scurgeri de combustibil. Traficul rutier este restricționat, circulându-se doar pe sensul către Constanța.

Cadrele medicale au preluat un pacient de 39 ani, cu traumatism cranian și traumatism membru inferior, acesta fiind dus la spital.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mars ma in pastele ma-tii! pe cine mortii mamicutei tale faci tu prost, needucat, grobian? fufu-ti mortii in gat de cretin! Poate tu oi fi asa dar du-te la dracu si nu mai jigni pe altii, bai cacat la gard ce estti!!!
1
1
Pot fi montate si radare dar asta nu impiedica nesimtire acestor oameni ,a noastra a acestui popor din care facem parte sa incalcam lege ,asa c voit ca sa parem s jmecheri.Suntem un popor de oameni prosti,needucati,grobiani si inculti si de aceea va spun ca : nu sunt mandru ca sunt roman si am tot dreptul sa afirm acest adevar atat timp cat suntem condusi de niste penali.
1
1
Prima si cea mai la indemana masura este limitarea tonajului si a vitezei la 70 pe acest drum pana la iesirea din Poarta Alba. Camioanele nu au ce cauta pe acest drum odata ce este autostrada si pe deasupra si moka! Dupa ora 16 este o adevarata nebunie din cauza tir-urilor. Politia rutiera si primariile trebuie sa sesizeze administratorul drumului.
3
0
nu trece saptamana sa nu se intample ceva pe drumul cta valu. ceea ce este mai rau, este faptul ca nimeni nu ia nici o masura.... in special in cazul nenorocitilor de soferi e tir care nu au nici o lege in momentul in care se urca la volan. Norocul maxim a fost astazi ca nu erau alte masini si oameni in zona ... vezi restaurantul lu' mitroiu . Sau mai rau mesini in mers pe care puteau sa cada tir ul acela .. Sepratoare de sens si redcerea vitezei ... daca acum legal este 110, unii si circula si cu 130 sau mai bine sa se reduca viteza la 80 . Tir urile sa mearga pe autostrada
6
0
limitarea traficului greu la maxim 10 t in valu si murfatlar cu cateva exceptii autorizate, nu au nici o ramificatie importanta si pot folosi autostrada care e gratis dar pentru 2 l de motorina soferii si patronii prefera traseul periculos mai ales cand ai masina mare. Ne kakam pe noi ca vrem autostrazi dar nu le folosim ca ocolesc putin
1
0
intre Ovidiu si Constanta este 100km ora nu mai este 70 km ora de cand s-au montat parapetii ,solutia este montarea parapetilor
3
0
O solutie ar fi limitarea vitezei intre constanta si valu la 70 km ora...asa cum este intre constanta si ovidiu...cateva radare fixe si am rezolvat problema...ajungi cu 2 minute mai tarziu dar ajungi intreg
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614