REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TNL susţine iniţiativa de nominalizare a municipiului Constanţa "Capitala Tineretului în România"

TNL susţine iniţiativa de nominalizare a municipiului Constanţa "Capitala Tineretului în România"

Replica API 29 aprilie 2016 | 00:50 368

Filiala Constanța a Tineretului Național Liberal, împreună cu structurile sale -Clubul Studenților Liberali și Clubul Elevilor Liberali, susține inițiativa domnilor Bajdechi Alexandru, Farauanu George Cristian și Manda Alexandru de a nominaliza municipiului Constanța drept „Capitala Tineretului în România” în anul 2017.

„Susținem această inițiativă având în vedere faptul că tinerii constanțeni reprezintă unul dintre cele mai mari grupuri de tineri din România, care acționează în mod constant pentru şi în interesul tinerilor, dezvoltă proiecte pentru tineret şi le apără drepturile, implicăndu-se activ în viața comunității” a declarat Cristina Văsii, copreședintele Organizației municipale TNL Constanța.

La rândul său, copreședintele TNL Constanța, Bogdan Bola, a afirmat că „alături de aceşti tineri implicați în societatea civilă, dorim să contribuim la dezvoltarea oraşului în care trăim. Facem apel la toți constănțenii, indiferent de culoarea politică sau apartenența la vreun grup sau ideologie, să sprijine acest proiect. Am încredere că oraşul nostru deține resursele umane necesare la nivel de tineret care, prin idei inovative şi eficiente, să ofere o nouă perspectivă şi un viitor mai bun celor care au încă încredere în noi”.

Reprezentanții ONG care au elaborat acest proiect sunt trei tineri care, pe parcursul anilor, s-au implicat activ în viața publică, dar și pe plan național, au militat pentru drepturile elevilor și studenților constănțeni. Una dintre inițiativele care s-a bucurat de un real succes a fost obligarea municipalității să aplice legea privind reducerea abonamentului la transportul cu mijloacele în comun pentru elevi şi studenți. Prin proiectul „Constanța - Capitala Tineretului din România” se doreşte organizarea unei serii de evenimente dedicate tinerilor, principalul scop fiind dezvoltarea spiritului civic, elaborarea unor politici de tineret şi crearea unui dialog permanent între aceştia şi municipalitate pe diverse probleme: sport, cultură, antreprenoriat, educație.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614