REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Toader către Lazăr: Aţi dat o declaraţie absolut neinspirată cu privire la înfiinţarea secţiei de anchetare a magistraţilor

Toader către Lazăr: Aţi dat o declaraţie absolut neinspirată cu privire la înfiinţarea secţiei de anchetare a magistraţilor

Replica API 28 februarie 2018 | 02:09 377

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a susţinut marţi, la şedinţa CSM, că procurorul general al României, Augustin Lazăr, a făcut o declaraţie "absolut neinspirată" în cazul secţiei de anchetare a magistraţilor.

"Critici vehemente au fost formulate cu privire la modificările legislative, modificări dovedite ulterior a fi constituţionale. Toată lumea, dar absolut toată lumea a protestat, a contestat soluţia înfiinţării acelei direcţii devenită secţie de anchetă a presupuselor fapte comise de către magistraţi indiferent de natura lor. Să nu se se supere domnul Lazăr, dar a dat o declaraţie absolut neinspirată când a spus că dacă DNA nu mai anchetează corupţia magistraţilor, DNA rămâne fără obiectul muncii, am citat aproape cuvânt cu cuvânt. Ori, nu cred că a vrut să spună că fenomenul de corupţie e în rândul magistraţilor şi trebuie să combată DNA, pentru că sunt puţine astfel de fapte şi este de înţeles, pentru că în corpul magistraţilor 7.000 cât sunteţi să exercite puterea, autoritatea judecătorească, dar o exercitaţi dumneavoastră 7.000 de specialişti cu drept la carieră, că legiuitorul şi executivul, indiferent care parte, îşi exercită competenţele ciclic cu un ciclu scurt, cinci ani la preşedinte, patru ani la Parlament, patru ani la Guvern, dacă nu şi mai scurt", a spus Toader.

El a afirmat că, ulterior, CCR a afirmat că direcţia devenită secţie "este în regulă".

"Eu, sigur, m-am abţinut din foarte considerente, dar nu este singura soluţie care vehement a fost criticată, ulterior Curtea a spus că este în regulă, este constituţională", a spus ministrul Justiţiei, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vino cu ma-ta ca am grija de amandoi!
0
0
o muie la gura sobei sa-ti dam , sa nu faci rosu in gat !
2
1
nu,sunt inocenti interlopi marea majoritate care au ei sau cineva din familie dosare pentru fapte nevinovate cum ar fi jaful national si orice forma de coruptie care favorizeaza jecmanirea.si-i lucreaza statul paralel da-i salveaza Trancanel Prostanel.
4
1
Lazar e un mos cretinoid, iar iohanis e un retard , cu un discurs slab fara intonatie, fara coawwe un mutalau prost si al dracu, si cam asta e
1
5
Astia care-l adimirati pe Rudotel Toader, ori sunteti prosti ori sunteti retardati!
9
4
incepand cu Lazar, o sleahta de procurori penibili care parca au facut studiile la Academia Catavencu, la cat de subtil a fost Tudorel , la fel de grosolani si tarani au fost contrapusii..bleaaah
5
4
Tu Dorele, esti bun pentru spus povesti la nepotei pana adormi si tu .Mars la cotet dulau castrat.
4
6
Am vazut o haita de maidanezi impotriva unui om cu reputatie ireprosabila.
8
1
Dorel a venit in graba din japonia si si.a facut harakiri cu raportul de revocare. autodiscreditare mai mare nici ca se putea
8
8
Lazar genu de taran prost
12
12
Afara tuoader
11
10
Tudorele te-ai facut de cacao, esti numit politic, sa aperi inculpatii, mincinosii si penalii. Da, sa-l scapi pe Dragnea de toate dosarele, sa-l scapi pe Tariceanu,...etc. Pacat, ai intrat in jocul lor murdar si iesi cam terfelit, da. Foarte URAT !Ti-ai asumat. Te-ai luat si de d-ul Lazar, ca sa CE ?!
15
10
Sustin sistemul mafiot al procurorilor, sunt ori superficiali, ori inapoiati mintali, ori ciripitori, ori fara minima cultura!
10
7
tudorele fa ceva , macar fa pe tine ca eu am facut a spus Codrin Stefanescu . Stiti cat a costat aranjamentul floral la botezul copilului? 20 000 euro.Milionar si asta care a trecut pe la TOATE PARTIDELE; PRM.PSD, CONSERVATOR, iar PRM si acUm latra din partea PSD. Si ca sa intre in lumea buna si-a lasat sotia cu un prunc de un an si a luat o secretara.
10
5
Hai sa ii decapam pe fraieri.adica sa i decapitam.
14
1
absolut penibil, complet nepregatit, in afara subiectului, nici macar nu si-a citit "prorpriul" raport.
15
12
prost mai mare ca muistul asta de lazar nu cred ca exista o linge pizda
13
20

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102