REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Toader dă semne că ar schimba-o pe şefa DNA

Toader dă semne că ar schimba-o pe şefa DNA

Replica API 1 septembrie 2017 | 09:57 425

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a oferit mai multe detalii într-o emisiune televizată despre controlul efectuat de Inspecția Judiciară privind managementul de la DNA și Parchetul General. Ministrul a lăsat de înțeles că ar putea dispune revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după publicarea raportului.

În plus, Tudorel Toader a atras atenția că s-ar putea încerca intimidarea inspectorilor care au făcut controlul și blocarea publicării raportului de control, relatează b1.ro

"Am cerut Inspecţiei Judiciare să realizeze un control de fond la Ministerul Public şi la DNA. Un control de management. Am dispus controalele pentru că de 10 ani nu s-a făcut un astfel de control. Aştept şi eu evaluarea. Ca ministru al Justiţiei, fac parte din CSM, am fost la şedinţa lor. Cunosc discuţiile şi dinăuntru, şi din afară. Aşteptam raportul de evaluare de la DNA. Am văzut că se plănuieşte o evaluare a Inspecţiei Judiciare. Cred că se încearcă o blocare a documentului. Dacă îi revoci, nu mai vin cu raportul la CSM ca să fie aprobat. În proiectul de lege am propus ca Inspecţia Judiciară să treacă la Ministerul Justiţiei. La Ministerul Justiţiei sunt structuri diferite care nu sunt politice. Noi am pornit pe sistemul francez. În Franţa, Inspecţia Judiciară e la Ministerul Justiţiei. Nu am să spun da sau nu (n.r. dacă o demite pe Laura Codruța Kovesi) până nu văd raportul evaluării DNA. Când am făcut evaluare prin raportare la Curte a fost un principiu constituţional. Acum sunt acte şi fapte. Suntem în zone diferite”, a spus ministrul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa l pupati pe todiras in rozeta pe kovesi prietena voastra in lindic pe coldea in capul pulii.
1
2
Pe ratatul asta de ministru ,,cu scop'' , il cam mananca in cur !
2
1
Un exemplu al jigodie si a pupincuristului care culmea a fost si asa zis judecator al ccr. Dupa mine "curat cacat romanesc". Astia ne ghidoneaza din umbra si fac jocurile pacaliciului mustacios cu gasaca lui de repetenti si peneli din parlacacat.
4
2
ma-ta a iesit din puscarie ?
3
5
Bai Tudorele,Mai intii daca ai bun simt,l-ai da afara PE fiitu c lai pus la UN loc de munca important,de care el habar nu are,e UN handicapat,lasa sa ocupe acel post fff bine platit,o Persoana cu studii in domeniu,si are nevoie de munca,si abia dupa aceea il trimiti si PE puscariasul dragnea,ptr CA e condamnat,direct la puscarie,
6
5
zis Todiras ,sa va dau muie de la oras...Daca vreti sa o pupati pe Kovesi in punctul g eu va las, sau pe Lazar in anus.Succesuri depline.
8
0
,,,, in curtea puscariei! Le-a dat ora de plimbare la pesedei si o minge si se bucura de mama focului. Eh....e vacanta si in USA. Dupa care aterizeaza iar avionul cu profesori, se aude fluierul si se sparge gasca. Lui Kovesi ii vor da o pauza de odihna - o obosit si tot n-a reusit sa termine cu Ciuma Rosie. Il vor schimba pe Dracul cu ta-su....relax, nu scapa nmeni ... hehehehehe
10
3
Unealta sau scula lui dracnea,acest dorel de la justitie,este prea slab si prea bleg sa incerce sa se atinga de DNA
7
5
inainte de schimbarea sefei DNA schimba-ti feciorul din varful in care l-ai priponit
12
6
vrei sa ma pupi in cur de la 1mm fara sa te apleci...si sa nu te mai lauzi ca scula lui dragnea are gust de banane
11
2
Nu cumva esti o dejectie garantata de dragnea!!????
11
20
si alti avortati ai societatii care sunt fan kovesi duceti va in fata guvernului ea va asteapta sa i faceti curatenie in salonul unde Coldea dadea cu tacul ca la biliard.
19
8
Mai caisa, pai de aia ai si fost pus de pacaliciul mustacios si taricacaceanu, inclusiv de tot parlacacatul ala, sa ii scapi de ea. Oricate abuzuri ar fi facut sau nu, dupa cum ziceti, a reusit sa bagi frica in voi. Norocul vostru cu jigodiile de judecatori ca va condamna cu porcaria aia de ... suspendare, care este valabila numai pentru marii hoti.
11
21

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920