REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Toader, întrebat dacă i s-a cerut Ordonanţă pe amnistie şi graţiere: Voi răspunde la momentul potrivit

Toader, întrebat dacă i s-a cerut Ordonanţă pe amnistie şi graţiere: Voi răspunde la momentul potrivit

Replica API 7 noiembrie 2018 | 00:28 423

Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a evitat, marţi, să spună dacă i s-a cerut de către premierul Viorica Dăncilă sau altcineva să dea ordonanţă de urgenţă pe amnistie şi graţiere, precizând că va răspunde la momentul potrivit.

"Vă daţi seama ce mare inforrmaţie vă dau acum dacă voi spune da sau voi spune nu (dacă va da sau nu OUG pe amnistie şi graţiere -n.r.). Nu cred că vă puteţi văita de faptul că nu am avut reacţii şi poziţii publice. Dar toate la vremea lor. Niciodată nu v-am spus că la primăvară nu ştiu ce am să fac. Poate că nu o să fiţi de acord, dar toate la timpul lor", a spus Tudorel Toader, întrebat dacă va da sau nu ordonanţă de urgenţă pe amnistie sau graţiere.

Întrebat dacă i-a cerut premierul Dăncilă sau altcineva să dea un astfel de act normativ, ministrul a replicat: "Vă voi răspunde la momentul potrivit".

Săptămâna trecută, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la Parlament, că ordonanţa pe amnistie şi graţiere începe să devină „fetişul presei” şi a apreciat că este nevoie să lucreze Guvernul şi Parlamentul pentru o soluţie de reparare a efectelor abuzurilor din justiţie.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sluga obedienta servila si umila celor care i-au dat si pensie, si salaroi, si pensie speciala, si purcoi de bani ca participa la sedinte ICCJ..Una peste alta ia coteiul asta sapte salarii...Vai mama noastra de amarasteni! Le da DRACnea si psd sute de milioane pe luna la servitorii lui si la POPOR...GOGOSI UMFLATE la latrina 3 s i Romania tv...Asta-i pardidul muncitorilor, amaratilor care-l voteaza prostiti de latrinele lui voiculescu!
1
0
Un partid care nu mai are ce cauta in romania. Oamenii i-au votat si ei distrug tara. Incompetenta , hotie si antidemocratie. Dupa desfiintare trebuie avut grija sa nu fie primiti in nici un alt partid. Direct la puscarie cei care merita.
2
0
toader nu este pregatit decat sal scape pe DIBACIUL CARMACI
4
1
ma-ta ce face , suge si ea la usr ca tine ? muie multa !
1
3
Nu ne-ar fi mai bine in uniunea Ruso-belaruso, fara stat de drept, doar dai dreptul dupa ce furi din banul public. Ce lupta impotriva coruptei, libertate sa furi cat vrei . da todorel, tontonel, slugarel o lege croita pe masura lu dracnea si-a hotilor din jurul lui si, gata! Spalati, parfumati si cu bani luati! Prostii platesc furaciunile lor ca datorie publica!
8
1
o simpla sluga tudorelul
12
6
Vreau sa imi sugeti piticul impreuna cu wermmorel cap de vitel
8
12
O s-o sugi la momentul potrivit impreuna cu tot neamul tau de slugi retardate!
13
5
inca nu ai primit acceptul de la puscarias, dle ex rector?
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218