REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Toader, ironii la adresa lui Iohannis după ce a numit un nou șef la DIICOT: 'Apreciem desemnarea, chiar dacă după o lungă perioadă de citire'

Toader, ironii la adresa lui Iohannis după ce a numit un nou șef la DIICOT: 'Apreciem desemnarea, chiar dacă după o lungă perioadă de citire'

Replica API 25 iulie 2018 | 01:42 305

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu a scăpat ocazia, după numirea lui Felix Bănilă la conducerea DIICOT, să îl ironizeze pe şeful statului.

Oficialul guvernamental a afirmat, luni seară, că apreciază desemnarea de către președintele Klaus Iohannis a lui Bănilă în calitate de procuror-șef al Direcţiei antimafia, chiar dacă acest demers vine după o lungă perioadă de "reflecție, înțelegere sau citire".

"Apreciem desemnarea procurorului-șef la DIICOT, chiar dacă după o lungă perioadă de citire, reflecție, înțelegere și așa mai departe", a declarat Toader la România TV, potrivit Mediafax.

Președintele Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea lui Oliver-Felix Bănilă în funcţia de procuror-șef al DIICOT. Mandatul acestuia durează trei ani.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu iti este rusine, sluga ordinara, pres murdar- considerandu-te intelectul, s-ar fi impus sa dai dovada de bun simt , nu de marlanie- caracteristica borfasului si a aceluia ce nu si-a gasit replica. Ma dezgusta, ma scarbesc astfel de mojicii. Nu uita dle ca a avea coloana vertebrala este mai presus decat diplomele si CV-ului pe care l-ai fluturat cu mandrie
2
0
cotidianul Replica in nesimtirea lor si jigodismul care ii caracterizeaza sterge comentariile care ating opozitia si nu sunt pe placul acestora. Rusine d-lor.
3
1
Sluga lui tericianu si dracnea.se radea de el i se spunea iepurasul alb cu care se stergea ursul
2
1
Buna! Am crezut ca daca a fost sef de promotie este si destept! Nu, este doar o sluga buna! Oare familiei nu ii este rusine cu el? Chiar nu ii spune cineva cat de penibil este?
12
6
Un golan ordinar.Dumnezeu il va pedepsi pe Todiras.
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218