REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Toader: Mă gândesc să propun ca procurorul general să fie numit de Senat

Toader: Mă gândesc să propun ca procurorul general să fie numit de Senat

Replica API 6 septembrie 2017 | 00:33 351

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat luni seară, în cadrul unei emisiuni televizate, că marți dimineață, va avea o întâlnire cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, în cadrul căreia se va discuta despre modificările propuse la legile justiției, informează HotNews.

Întâlnirea, organizată la cererea diplomatului american, va avea loc la Ministerul Justiție, pentru că, susține Toader, nu vrea să se spună despre el că a fost chemat la ambasada SUA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care senat mincinosul tariceanu, supusul penalului draknea,iar tu,sluga ordinara, executi tot ce ti se cere chiar cu riscul de a -ti piede intreaga credibilitate, sa nu mai ai acces nici in universitatae, sa dai universitatea pe puscarie ti se pare corect, merita penalul si mincinosul sacrificiul tau?
1
1
Totusi ce putere au mesajele propagandistice antiromanesti... Omul asta chiar vrea sa aduca un piculet de demnitate romanilor,justitia sa fie asa cum se numeste,adica ceva exprimand adevarul si uite cum e porcait chiar de idioti ce daca s-ar afla in situatii personale dificile,ar dori un Toader sa-i apere.Raspunderea magistratilor,adica cine face rau,cine face abuzuri sa fie pedepsit nu e bine? Pai atunci lasati sa fie niste legi tip Kovesi-Macovei,sa se instaureze dictatura abuzului,sa nu ne mai ferim nici de ,,ciuma rosie'' dar nici de alte forme de dictatura!
1
1
Chiar vrea sa se decredibilizeze profesional? Cum va mai avea curajul sa predea la facultate?
1
1
Todiras iar pe Codruta unde Coldea dadea cu tacul ca la biliard.Slugoii lui Codruta mult mai multa MUIE !.
2
1
Toate propunerile sunt bune! Intrebarea este cum vor fi apreciate de pesede cand vor deveni lege iar paridul va fi in opozitie?
3
1
Slugoiu vrea sa distruga justitia, dar cu americanii nu ii merge.Eu zic sa desfintam justitia de tot ,la ce sa foloseasca. dupa asemenea legi propuse.Dragnea manevreaza guvernul dupa interesele lui.
4
2
Kovessi sa ramana pe viata stapana rumanilor. Ea tb. sa decida pana va trece in lumea dreptilor cine tb. sa faca puscarie si cine nu. Cei care iubesc culoarea rosie, cea mai frumoasa si raspandita culoare, sant vizati de unguroaica, are alergie la rosu, daca te imbraci alte culori , te face scapat. Ex. Base, Videanu, Pinalty, Berceanu. E o exceptie, Udrea, e frumoasa si invidia de femeie urata ca porcul.
1
1
Sa isi dea demisia mai repede. a stricat totul
3
3
Ai grija Todiras ca bulangiul asta de ambasador Hans Klem o rezolva pe Codruta si iti impune sa nu schimbi legile justitie sa fie sefa la boootoane toata viata.Chiar sa o puna sefa pe viata sa ne faca viata amara.Am scapat de cuplu Ceausescu si am dat de alte cupluri.
5
5
Tudorel minte si manipuleaza, in SUA lucrurile se petrec la fel. Presedintele numeste, senatul valideaza. KGB istul Tudorel vrea sa salveze kgbistii psd
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218