REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Toader: Prin avizul negativ au fost respinse și foarte multele soluții venite de la CSM

Toader: Prin avizul negativ au fost respinse și foarte multele soluții venite de la CSM

Replica API 30 septembrie 2017 | 02:16 434

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat joi seara că, prin votul negativ dat în bloc de Consiliul Superior al Magistraturii, au fost respinse și foarte multele soluții din proiectul de modificare a legilor Justiției propuse chiar de CSM, relatează Agerpres.

"Ce mă surprinde, deși ar trebui să nu mă mai surprindă prea multe lucruri — avizul negativ a fost dat în bloc, pe proiectul de lege. Ceea ce înseamnă că votul majoritar cu 10 la 8 a respins și foarte multele soluții din proiectul de lege venite chiar de la CSM, pentru că, să nu uităm, inițiativa aceasta de modificare a legilor justiției a venit chiar de la CSM în 2015 și reluată în 2016, după aceea, cu multe întoarceri la CSM, veniri la Ministerul Justiției, consultări și așa mai departe. Prin urmare, respingând proiectul în totalitate, au respins și propunerile, foarte multele propuneri formulate chiar de CSM și preluate în proiectul de lege", a declarat Toader la Antena 3.

Ministrul Justiției a explicat că, după ce primește avizul dat de CSM, ministerul va da forma finală proiectului, pe care o va face publică.

"Aștept să primesc avizul de la CSM. Ne vom întruni la Ministerul Justiției, vom vedea care este forma finală a proiectului de lege, îl vom trimite la avizatorii ceilalți, de data aceasta, instituționali. Spre exemplu, Ministerul Apărării — dar o să spuneți: 'Ce treabă are Ministerul Apărării să avizeze legile justiției?' Să nu uităm că avem Justiția militară. La Ministerul Sănătății, să nu uităm că avem spitale. Spitale penitenciare, Spitalul 'Angelescu' din București. La Ministerul Muncii, pentru că până la urmă, sunt servicii, la Ministerul de Finanțe, pentru că există și impactul financiar. Prin urmare, după ce primesc avizul acesta negativ, la limită, ne întrunim la minister, dăm forma finală și atunci o vom face publică", a spus Toader.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai papagalule, le faci jocul tuturor borfasilor care te-au pus sa-i scapi de puscarie. O sa intrii odata cu ei la mititica. Asa sa fie.
3
0
sa nu ne trezim cu ma-ta peste noi , am auzit ca e naravasa cu buze calde .
0
3
Cum acest om are calitati reale si chiar vrea sa faca ceva bun,normal sa nu fie inteles de ghioalbe precum comentatorii de mai jos,din pura lipsa de creier functional. El vrea ca toti magistratii sa raspunda la fel cum orice om angajat raspunde pentru activitatea lui la serviciu,doar ca muncitorul strica lucruri,magistratii pot distruge vieti la propriu si deci chiar e nevoie sa aiba raspundere.Dobitocii sunt manipulti ca totul se invarte in jurul lui Dragnea.Aceiasi dobitoci in fata unor procurori abuzivi, ce ar face?Prostilor,acum orice cretin te baga la bulau doar cu un denunt mincinos!!!
0
3
Se spune ,de un pupincurist psd-ist, ca buba asta de Dorel va fi un candidat cu sanse la presedentie.Crede oare cineva ca,romanii pot avea un asemenea pres ca presedinte?Eu cred ca,daca cei tineri ,daca nu vor iesi la vot ne vom trezi intr-o dimineata cu Dorel presedinte si Dracnea premier .
5
1
Supusul lui Dragnea, dictatorului si penalului Dragnea ! O alta sluga fidela mustaciosului penal ! RUSINE SA VA FIE !
4
0
Tot ma intreb cum a ajuns sluga asta decan al Facultatii de Drept din Iasi.
3
1
Asta-i romanica pe care si-o doresc strainii, slaba, vulnerabila, cu multi tradatori. Cei care se dau mari aparatori ai statului de drept sunt tot aceia care aparau statul de drept mafiot construit de Baselu si iata unde am ajuns, sa dam dreptate doar institutiilor care ne fac pe plac, ce se intampla daca oamenii ar fi iesit in strada cand CCR printr-o erata l-a tinut pe marinel presedinte pana la terminarea mandatului? Toate manipularile sunt bine calculate.
4
0
Te-ai bagat in politica, te mananca porcii....."politica-i o arma de dansii inventata, cu a sa putere sa te subjuge in...etc." Incurcate sunt caile DREPTATII !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218