REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Toaletarea copacilor din Constanţa, FĂCUTĂ DE MÂNTUIALĂ!

Toaletarea copacilor din Constanţa, FĂCUTĂ DE MÂNTUIALĂ!

Replica API 2 februarie 2017 | 23:18 299

Constănţenii au sesizat de nenumărate ori că anumiţi copaci aflaţi pe artere principale sau secundatre ale oraşului pun în pericol viaţa celor care trec prin zone vizate. De asemenea, mai multe crengi rupte puneau în pericol alimentarea cu energie electrică. Iată că Primăria a ţinut cont de nemulţumirile oamenilor şi a trecut la treabă. Însă, treaba nu a fost dusă până la capăt. După ce au tăiat ramurile arborilor, acestea au fost lăsate la baza acestora blocând astfel accesul pe mai multe alei.

Incredibil ce se întâmplă la Constanţa! Serviciile oferite de Primărie continuă să fie superficiale. O dovadă este reprezentată de grămezile de crengi ce au fost abandonate la rădăcina copacilor imediat ce au fost tăiate. Mai mult decât atât, au fost blocat şi accesul pe mai multe străzi şi alei adiacente. Un exemplu concret se înregistrează pe Aleea Zmeurei! Chiar dacă copacii au fost toaletaţi în urmă cu aproape o săptămână nimeni nu s-a sinchisit să adune mizeria lăsată! Oamenii care locuiesc în zonă au fost nevoiţi să facă slalom printre acestea. „Mă întoceam de la serviciu şi când am vrut să intru pe alee, mi-am dat seama că nu aveam pe unde! Zeci de crengi erau lăsate acolo şi aleea era practic blocată! Nu se poate aşa ceva”, a precizat Elena. Chiar dacă au trecut mai multe zile de când angajaţii Primăriei s-au ocupat de aşa-zisa toaletare, tot locuitorii au fost cei care au încercat să îndepărteze crengile, cel puţin pentru a putea circula pe alee. „Am văzut doi vecini care au dat la o parte crengile pentru a putea trece. Nici acum, după cum vedeţi, absolut nimeni nu s-a deranjat să le ia de acolo”, a spus revoltat Marius.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toaletarea arborilor se executa gratuit, daca vi sau cerut bani rog comunicati ,pentru cererea nerezolvata rog sunati 0722545366 va asigur ca vom lua atitudine
0
0
Fac sesizare, le explic ca mi-au spart un geam la balcon pe viscol, un pom alaturat sta sa cada, au cazut crengi uscate pe masini si degeaba, raspunsul la sesizare e ca inca s verzi, nu tu toaletare taierea crengilor care intra in balcoanele oamenilor nu tu taierea pomului foarte inclinat, lasa l sa cada. Halal conducere!
1
0
pai nu mai e ca pe vremea lu mazare cind se platea 500 lei de copac,taiau 2 crengi si gata ,pomacost stie
1
0
am o cerere facuta la Primaria Constanta inca din 25.02.2015 pt taierea unui pom care sta sa cada pe bloc,nici acum acea cerere nu a fost rezolvata,desi separat administratoarea blocului a mai facut inca o sesizare,cand au venit cei care taie pomii le-am semnalat ca am sesizare si pt acel pom,au refuzat sa-l taie pt ca nu aveau ordine.Ce alte optiuni ne lasati d-le Fagadau?vom iesi la proteste cu o pancarta pe care voi scrie nr sesizarii nerezolvate pt a arata eficienta primariei care o conduceti.Ne-am saturat
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102