REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

TOALETELE PUBLICE de pe PLAJĂ sunt ÎNCHISE cu LACĂT

TOALETELE PUBLICE de pe PLAJĂ sunt ÎNCHISE cu LACĂT

Replica API 6 august 2020 | 00:00 1766

Lipsa toaletelor publice sau perceperea taxelor pentru utilizarea acestora le creează neplăceri turiştilor aflaţi în vacanţă la mare. Cu sau fără copii, cei prezenţi pe litoral se lovesc adesea de această problemă. O situaţie apărută „din senin” a stârnit indignarea turiştilor aflaţi în vacanţă pe plaja din Eforie Sud. Toaletele publice amplasate în zonă nu pot fi utilizate de către trecători pentru că sunt închise cu lacăt.

„Ce să vezi? Lacăte puse pe toaletele publice”

O turistă, aflată împreună cu copiii săi pe plaja din Eforie Sud, a semnalat această problemă după ce s-a aflat în imposibilitatea de a folosi cele două toalete, acestea având lacătul pe ele. „Ce să vezi? Lacăte puse pe toaletele publice. De ce aţi pus lacăte pe WC-uri, oameni buni? O să ajungem să facem baie într-o apă plină de dejecţii. Nu toalete, nu coşuri de gunoi...”, a fost semnalul de alarmă tras de turistă pe un site de socializare. Aceasta susţine că a făcut chiar şi o sesizare, în urma căreia aşteaptă un răspuns.

Autorităţile nu au oferit clarificări

Contactat de reporterii Replica, primarul din Eforie a declarat că această problemă nu ţine de primărie şi a pasat toată responsabilitatea asupra Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral. Directorul ABADL, contactat şi el la randul său, nu a oferit nici un răspuns până în momentul publicării materialului.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca sa te caci in drum sa aiba ce amenda curvele militienesti sugatoare de puli de tigani! De la cine vreti sa ia bani la bugetul lu' freza de mort? de la alde pian?
4
1
Sa zica multumesc ca erau inchise,pentru ca oricum nu ar fi fost cine sa le si intretina si dupa primul cacacios ,urmatorii luau nu doar Civedele ci si alte chestii. Cum la Romanica cacarea peste tot e o traditie,lucrurile se vor estompa si lumea va cntinua sa se cace pe straziin boscheti si sa dea vina pe cainii comunitari .
3
1
o tara fara WC-uri pe sosele ,la intrarea in tara cu masina ti-e scirba sa mergi la un closet , cica e tara turistica ,te umfla rasul. Doar spaga si tiganii sunt in frunte . Uiter numai cita politie pazeste pe un tigan , criminal in spital, Cred ca il sterg si la fund.
5
0
pe plaja din MANGALIA,WC-urile sunt transformate in shaormerii. POFTITI SHAORMA CU KK SI PISU.
2
0
Sunt toaletele inchiriate de administratorii plajilor , pe care le platesc , au contract cu firma , nu tine de primarie ma pripasilor , numai sa comentati stiti , vai pla voastra
2
4
in India oamenii se caca si se pisa pe strazi, la fel si-n Afganistan, ei au o scuza ca nu prea exista spatii destinate wc-urilor publice care sa-i impiedice sa se cace si sa se pise pe strazi, deh, nivelul de civilizatie si nepasarea autoritatilor de acolo.Intrebarea este, ce diferenta este intre Afganistan si Romania, nici una, ca nici aici nu avem wc-uri, si daca ne cacam pe strazi cand ne vine sa nu ne acuze nimeni ca suntem necivilizati, nu avem alte optiuni, asta e, ce sa facem?e mai bine sa ne cacam pe noi?
5
0
nu gasesti toalete in acest oras si daca dai de vreuna, nu poti intra, e rusine
6
0
Sa ne cacam pe strada 23 august la bloc F sc A la ultimul etaj , cica acolo sta masa lu Primaru Serban
2
0
Va Invit la Pizzeria C&D pentru nevoi personale.
1
0
Cum va permiteti sa va legati de aceste cuvinte nepermise ? Rusine redactiei...
1
1
mergeti si va pisati in mare, puteti sa va si cacati acolo, va spalati si la cur si iesiti curati la cur de acolo
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218