REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Toaletele publice, TEROAREA Constanţei în sezonul estival

Toaletele publice, TEROAREA Constanţei în sezonul estival

Replica API 7 august 2018 | 00:08 305

Constănţenii care intenţionau să iasă la "o gură de aer curat" în parcurile constănţene se întâlneau cu problema creată de mirosul neplăcut din toaletele publice amplasate, din loc în loc, în municipiul Constanţa. Astfel, plimbarea devenea mai mult incomodă, decât relaxantă. Autorităţile locale au declarat, referitor la aceste toalete publice, că igienizarea se efectuază zilnic de către personalul specializat.

Astfel, potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, toaletele ecologice amplasate în spaţiul public din municipiul Constanţa sunt curăţate şi dezinfectate zilnic. Activitatea de igienizare este făcută de către personalul din cadrul Serviciului Igienă Publică care acţionează în aceste zile şi la schimbarea odorizantelor, cu substanţe mai puternice și cu un miros mult mai persistent.

Reprezentanţii Primăriei Constanţa au precizat în cursul zilei de luni, 6 august a.c., că în spaţiul public din oraş bsunt amplasate 119 toalete ecologice, dintre care 25 în staţiunea Mamaia.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
machedonii, la ei te referi?
1
0
Gasca!!!! Pt tantari a ti dat cu cev???? E plin orasul
1
0
cezara tata nu stii ca femeia barbat ani merla e sefa peste veceuri ? Aia care si acum ia spaga in primarie. Aia prietena cu hotul mazare. Aia si ea o hoata ordenara. Muie fagadau,muie merla,muie pesede !!!
6
0
ar trebui sa stim si noi cine are contractul asta cu toaletele, ar trebui desfiintate.
4
0
am observant multi care se caca si se pisa imprastiat in toaleta si pute ca dracu mai ales vara , ai dracu de moldoveni prosti
4
3
Constanta Fragrance. Eau de toilette. By Merla
4
1
Reclamati la protecttia consumatorului si vor face ordinne Eu am reclamat pt cea din spatele casei de pensii care era prost pusa in calea copiilor din cele 3 -4 scoli Protectia a rezolvat rapid situatia
4
2
In toata aceasta mafie vina principala apartine Directia de sanatate publica Constanta care a dat avize pentru amplasarea acestor bombe epidemiologice ,calcand Legea si ord.MS nr.119 din 2014 ,art.8,litera b.Ce fac inspectorii sanitari platiti de noi sa apere sanatatea publica ,se fac ca ploua ! Hepatitele au reusit sa se tripleze in ultimii cinci ani si nimeni nu stie de ce ......
8
1
fiecare sa venim cu galetusa si cu lopatica.ne cacam in galetusa apoi ingropam cu lopatica rahatul.pisicile asa procedeaza.
3
2
Cine are interesul sa nu se construiasca toalete cuplate la reteaua de canalizare si cu o taxa modica ca sa fie supravegheate si curatate permanent? Raspunsul este Ani Merla din primarie care prin una din firmele lui barba-su inchiriaza toalete ecologice primariei, bani frumosi si nemunciti inca de la Mazare citire.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102