REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Toate autobuzele din Constanţa vor fi dotate cu CAMERE VIDEO!

Toate autobuzele din Constanţa vor fi dotate cu CAMERE VIDEO!

Replica API 28 aprilie 2016 | 00:00 367

Hotărâre:

Hotărâre:

Toate autobuzele din Constanţa vor fi dotate cu camere video anul acesta, a anunţat Decebal Făgădău în cadrul şedinţei de Consiliu Local de miercuri, 27 aprilie. Ideea i-a venit după ce a mers cu un taximetru care era dotat cu sistem de supraveghere, pentru siguranţa călătorului. „Vor fi dotate toate autobuzele, începând cu rutele cu riscul cel mai mare“, a spus Decebal Făgădău.

„Vor fi dotate toate autobuzele, începând cu rutele cu riscul cel mai mare. Anula cesta. Cei de la RATC au spus că pot chiar ei implementa acest proiect, pentru că au deja und epartament, au deja logistica necesară, oamenii, alocarea financiară va fi asigurată de Consiliul Local, dacă nu se descurcă cu resursele care au fost deja alocate“, a spus Decebal Făgădău. Cum i-a venit ideea implementării acestui proiect?

„În urmă cu câteva săptămâni, am mers cu un taxi și m-a surprins faptul că, pe oglinda retrovizoare, vedeam imagini, atât din față, cât și din spatele mașinii. L-am întrebat pe taximetrist de ce a apelat la acest sistem și a spus că pentru siguranța celui pe care-l transportă, dar și pentru siguranța proprie. M-a bucurat, m-am simțit în siguranță, l-am felicitat și mi-aș dori ca mai multe taxiuri din Constanța să fie dotate cu astfel de sisteme de supraveghere, pentru că pentru binele nostru,a l tuturor. Același lucru sper să se întâmple și cu RATC-ul”, a încheiat viceprimarul cu atribuții de primar.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218