REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Toate cluburile din Mamaia, obligate să aibă care alegorice

Toate cluburile din Mamaia, obligate să aibă care alegorice

Replica API 27 martie 2013 | 00:00 102

Cine nu se conformează, ia amendă

Cine nu se conformează, ia amendă

Vrei să fii manager de club în Mamaia? Ei bine, află că distracţia costă. Toate cluburile din Mamaia vor fi obligate, în baza unei hotărâri de Consiliu Local, să aibă în dotare care alegorice, iar investiţia este una destul de costisitoare! Consilierul PNL Radu Matei a fost împotriva acestei hotărâri. "Nu mă deranjează dacă cluburile sunt de acord să facă acele care. Însă nu mi se pare normal ca un agent economic să facă o investiţie despre care nu ştie dacă îi va fi benefică", a spus Radu Matei la şedinţa de consiliu. "Am vorbit eu cu ei şi vor toţi. Anul trecut am ţipat la ei şi până la urmă au făcut. Acum am zis că n-are sens să mai ţip şi că le dau hotărâre. Ce se întâmplă la Mamaia e rezultatul unui efort comun", a replicat Radu Mazăre. Atacurile au continuat. "Dacă vor toţi, de ce trebuie să-i mai obligăm? Dacă se renunţă la această idee, mă angajez să ţip împreună cu dumneavoastră", a glumit, la rândul său, Matei. El (patronul clubului - n.r.) câştigă bani din ce aduc eu acolo, iar eu nu câştig nimic. Dacă noi atragem turişti prin realizarea unui carnaval, atunci şi el, prin investiţie privată, să vină şi să susţină. Eu am făcut Carnaval şi câştigă şi ei după mine, pentru că eu am adus turiştii şi televiziunile în Mamaia", a mai explicat edilul. "Diferenţa e că pe dumneavoastră nu v-a obligat nimeni să faceţi asta", a completat Ana Marcu, consilier PNL. Într-un final, Radu Matei a formulat un amendament prin care a propus ca primăria să organizeze aceste parade, dar cluburile să nu fie forţate să facă acele care, doar dacă doresc participe la acest carnaval. Amendamentul nu a trecut, consilierul PNL reuşind să obţină doar două voturi. Proiectul a fost votat de consilieri astfel că, la vară, toate cluburile vor fi obligate să participe la carnaval, să aibă animatoare.

În caz contrar, se vor alenge cu amenzi, şi nu numai. "Există obligativitate existenţei meniului bilingv. Această hotărâre este făcută de comun acord cu Asociaţia Patronală. Au obligativitatea de a participa la carnaval săptămânal şi să-şi facă şi un car alegoric, un număr de animatoare, ca să nu mai văd două leşinate pe care. Clubiştii sunt conştienţi de câştiguri şi fac presiuni să vină să deschidă aici. Ei ştiu că e în folosul lor. În caz contrar, vom da amenzi şi închidem activitatea. Când şi-au făcut carul, redeschidem", a spus Radu Mazăre. Reamintim faptul că anul trecut mai multe care alegorice au împânzit staţiunea Mamaia. În total au fost 11 care alegorice care au făcut show în Mamaia, investiţiile pentru unele dintre ele ajungând şi la suma de 30.000 de euro. Evenimentul a fost transmis peste hotare de către Fashion TV, în scopul de a promova staţiunea de la malul mării.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108