REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

TOATE DRUMURILE NAŢIONALE DIN JUDEŢUL CONSTANŢA SE ÎNCHID!

TOATE DRUMURILE NAŢIONALE DIN JUDEŢUL CONSTANŢA SE ÎNCHID!

Replica API 10 ianuarie 2017 | 00:37 7165

Atenţie! Se închid toate drumurile naţionale din judeţul Constanţa! Deja, drumul spre Lumina s-a închis, din cauza vizibilităţii reduse!

Update: Sunt închise: DN3 Constanţa- Ostrov, DN 38 Agigea- Negru Vodă, DN 22 Ovidiu- Mihai Viteazu, DN22C Murfatlar- Cernavodă, Lumina- Tulcea, A4 cu DN 39.

S-a închis circulaţia şi dinspre şi înspre Bulgaria la Vama Veche.

Update 2: Pentru Autostrada A2 a fost dispusă măsura închiderii circulației rutiere pe ambele sensuri de mers, de la kilometrul 160 la kilometrul 212, intre Cernavodă şi Constanţa. Aceeași măsură a fost dispusă si pentru Autostrada A4, tronsonul Ovidiu - Agigea.

Ulterior, A2 a fost închisă în totalitate!

Toate drumurile naţionale şi judeţene vor fi închise de la ora 22.00!

Au apărut deja probleme în judeţ! Utilajele RAJDP-ului lucrează la deblocarea autoturismelor care au rămas înzăpezite. Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele CJC, solicită primarilor ca, începând cu ora 20.00, să nu mai lase nici o maşină să iasă din localităţi. Tranzitul celor care sunt acum blocaţi se va face în coloană, controlat cu poliţie şi utilaje de deszăpezire. Preşedintele CJC face un apel şi catre locuitori: să nu iasă la drum decât în caz de maximă urgenţă.

Zeci de maşini au rămas înzăpezite pe drumurile din judeţul Constanţa. Mai exact, pe drumul ce leagă Corbu de Vadu au rămas 15 autoturisme, la Negru- Vodă sunt 14 maşini, iar între localitatea Dorobanţu şi Constanţa, alte 10 aututorisme. De asemenea, la Valea Dacilor un TIR a rămas blocat în zăpadă.

Oamenii legii recomandă ca autocamioanele aflate în mers să oprească în prima localitate şi să aştepte veşti despre drumuri.

Update 3: La această oră (20.30) încă se mai permite tranzitarea anumitor drumuri naţionale şi judeţene pentru ca oamenii care au scăpat de la serviciu să ajungă la domicilii. Potrivit celor aflaţi în teren, cozile de maşini sunt foarte mari. Însă, autorităţile au luat legătura cu primarii şi au convenit să nu mai permită ieşirea din localităţi.

Pe lângă zecile de maşini blocate, la Dorobanţu un TIR a derapat şi a blocat tot drumul.

UPDATE ORA 00.00

Toate drumurile naţionale sunt închise, au anunţat în urmă cu puţin timp autorităţile, mai puţin DN 39 Constanţa - Mangalia şi DN 2A Constanţa - Ovidiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai astia cu " stati naibii in case " , " stiati de viscol " . Mai intai , nu vorbiti in lispa de cunostinta. Viscolul era anuntat dupa ora 9,10 . Drumurile se inchideau la ora 10 . Ce vina am eu , care am stat de la ora 18:20 pana la 10:20 in camp , intre Dorobantu si Balcescu , DIN CAUZA A DOUA TIRURI CARE AU BLOCAT CIRCULATIA ?!?!? Daca se miscau rapid sa deblocheze tirurile , nu ne prindea viscolul pe drum . RUSINE !
1
1
Sa va fie rusine! Astia din administratia locala! Niste borfasi
2
2
Costin ? Pai ala e prost , nici sa tina lopata in mana ca sa dea zapada nu stie .. E pus acolo sa duca cafeaua pa baieti..
4
0
Dar chiar ba , Constanta are viceprimar tanar de 30 de ani .. Unde este ? ce face ? Sau pune caracatite la masini la Marco Polo ca nu are unde parca pasina sa isi serbeze ziua...
6
0
Rasauteanu ala , e la fel de prost ca noaptea , ii aduce cafeaua lui Fagadau ...
6
0
Ba da ratatul ala de viceprimar Rasauteauna , are 30 de ani .. Unde este ?
6
0
salutare. mangalia-constanta se circula? dar transportul in comun
2
0
Si Danku ce plm face ? Mai ia ? Pai si blokurile cu ce sa le mai ridice?
2
2
Multi idioti mai comenteaza pe aici !!!
5
4
aveti idee ce se intampla in Valea Dacilor ? am inteles ca este blocat ....
4
1
Mare dreptate aveti! Stati naibi in case , ca de cand se anunta toate astea aveati timp sa va construiti si buncar. Adica noi care am fost la munca ,ne-am intors si acasa. Voi paziti autoritatile!? Faceti straja cu lopata in mana acum. Inconstientilor!
6
11
Daca oamenii au dreptul la libera circulatie ridicati interdictiile dati,le drumul sa circule ....dar nu mai plecati dupa ei!
10
3
fratilor stati naibii acasa lasati plimbarile aiurea,dupaia va blocati in zapada si urlati ca nu vine nimeni sa va salveze,s-a dat peste tot la tv si pe net ca la noapte va fii o vreme nasoala
20
2
Voi sunteti cu capu ...ce sa faca cu lamele daca viscoleste ...in spatele lor se pune la loc...si oricum sub stratu de zapada e sticla...mai bn stati dreaq in casa si nu mai vorbiti atat...numai la comentat sunteti buni...iesiti voi si dati la lopata ...in secunda 2 e la loc zapada
24
5
Ce sa faca Fagadau din Tenerife? Orice salariat are dreptul si la concediu legal de odihna. Asa ca lasati l in pace, ca sa nu sughita!
16
11
Constanta Ovidiu se circula fff bine singura problema este in zona de dupa Popas Cismea cateva sute de metri, unde au defrisat javrele sa construiasca "cartiere rezidentiale" pentru fraieri.
7
8
Fagadau... ce sa faca fagadau daca el intelectual vorbind atata poate...ce? Constanta si Tulcea nu sunt pregatite de iarna au declarat clar. Sunt pregatite de ajutoare pt pupatorii de moaste pt a asigura "majoritatea" . Aici traim , in tara in care ai asteptari nerealiste de la un....Fagadau -un fel de specie inevoulata
15
4
Se circula ovidiu-cta??stiti ceva?
12
7
Pe strada Nicolae Iorga cusensul spre spitalul mare la intersectia cu Mihai Viteazuls s-a format o portiune de gheata si masinile nu pot urca si astfel se formeaza o coloana pana in Lapusneanu. La fel a fost toata ziua si la Baba Novac Cu Soveja cusensul spre Kamsas. O mana de nisip nu au aruncat ! Daca Fgadau a disparut macar sa ne anunte si pe noi sa ne bucuram. Primarul din Galati se plimba cu taxiul , atentie CU TAXIUL , prin oras sa vada ce probleme sunt . Galatiul este curat ! La noi . . . ALASKA !
16
10
Asa ne trebuie ... nu ati iesit la vot si a iesit Fagadau cu 30% ... adica asistatii sociali l au votat ... acum suportam ca ne a fost greu sa iesim sa votam ... asa ca degeaba vb acum pe fb daca nu avem tupeu sa mergem peste ei in primarie ...
35
5
este jalnic ce se intampla in oras si cum arata strazile si muntii de gunoaie din locurile de colectare. cu atatea taxe si impozite platite oare noi constantenii nu meritam un pic de respect? bataie de joc este asta nici deszapezire nici gunoi ridicat. chiar daca suntem la portile orientului meritam un pic de civilizatie si respect.
39
3
Stau la coada in palas...e pana la cimitir si nu zice nimeni nimic...sa va fut in gura de incompetenti
19
7
Faceti ceva macar pentru oamenii ramasi pe drumuri
14
3
Fagadau mai traieste?Farcas cu camioanele?Polaris ia banii an de an,baga o lama in fata la autogunoiera si asta e!Prin alte tari tot asa se face deszapezirea?In Constanta,nici logica,nici bun-simt,doar contracte cu dedicatie date de Primarie!In afara orasului pe anumite sectoare,destul de active utilajele de la Oyl Holding!
12
5
E mai usor sa inchizi drumul si sa stai sa primesti informatii la tv. Contractele pt dezapezire e uncheiat,banii vin oricum.
19
3
2 persone blocate pe drumu catre amzacea
14
4
Pai daca le inchide sa nu se mai plateasca banii la deszapezire!!!! Si drum inchis si banul incasat!? Dima Marian cu firmelee de casa sifoneaza banii de la deszapezire!!! Rusine !!!
14
5
mai bine inchise....panaramele drk...
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218