REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tom Hanks s-a întors în Los Angeles după ce s-a vindecat de coronavirus

Tom Hanks s-a întors în Los Angeles după ce s-a vindecat de coronavirus

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 902

Tom Hanks şi Rita Wilson

Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au revenit vineri în Los Angeles după ce au stat peste două săptămâni în carantină în Australia în urma rezultatelor pozitive la testele pentru coronavirus, informează Reuters, citată de Agerpres.

Actorul din "Forrest Gump" şi "Toy Story" şi Wilson au fost fotografiaţi zâmbind în timp ce se deplasau cu maşina în Los Angeles.

Site-ul de informaţii mondene TMZ a relatat că fotografiile au fost realizate la scurt timp după ce cuplul a aterizat pe un aeroport de mici dimensiuni din zona Los Angeles. Conform "Page Six" a publicaţiei New York Post, Hanks a fost văzut dansând după ce a coborât dintr-un avion particular.

Reprezentanţii lui Tom Hanks, în vârstă de 63 de ani, nu au răspuns imediat solicitării de a face comentarii în legătură cu acest subiect, precizează Reuters.

Wilson şi Hanks, deţinător a două premii Oscar şi unul dintre cei mai îndrăgiţi actori americani, au fost primele vedete importante care au anunţat că au fost depistate cu noul coronavirus care a provocat o pandemie ce a ucis peste 27.000 de persoane la nivel mondial.

Cei doi au fost trataţi într-un spital din Australia şi apoi au petrecut o perioadă în autoizolare.

În ultimul mesaj publicat de Hanks pe contul său de Twitter, duminică, actorul a scris că trecuseră două săptămâni de la primele simptome şi că atât el cât şi soţia sa se simţeau mai bine.

Hanks se afla în Australia pentru pre-producţia unui film despre Elvis Presley când a anunţat, la 11 martie, că el şi Wilson au avut rezultate pozitive la testul pentru noul coronavirus. Filmările la această producţie au fost suspendate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614