REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tomac: Acum trebuie să scoatem Armata şi Poliţia pe stradă pentru a-i opri pe inconştienţi

Tomac: Acum trebuie să scoatem Armata şi Poliţia pe stradă pentru a-i opri pe inconştienţi

Replica API 23 martie 2020 | 00:00 1086

Eugen Tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine că, în prezent, în lupta împotriva răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, ar trebui scoase Armata şi Poliţia pe stradă pentru a-i opri pe "inconştienţi".

"Scuze se pot găsi mereu, dar trebuie să recunoaştem că nicio instituţie şi niciun stat nu a tratat cu seriozitate această ameninţare. Am spus încă din 29 ianuarie, în plenul Parlamentului European, că populaţia trebuie pregătită de criza pe care o trăim astăzi. COVID-19 decimează Europa, state întregi sunt paralizate, mii de oameni mor. Acum trebuie să scoatem Armata şi Poliţia pe stradă pentru a-i opri pe inconştienţi. Dacă stăm toţi în casă, oprim răspândirea virusului nimicitor şi salvăm vieţi. Trebuie să înţelegem că acum este nevoie de un efort comun. Restricţiile se aplică tuturor fără nicio excepţie", a scris duminică Tomac, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Armata, ale carei rani de imagine nu s-au vindecat- vezi Revolutia din Decembrie 1989 si Mineriada, poate participa, in conditiile legii, la cererea MAI, in baza aprobarii CSAT si numai in misiunile pt care au pregatirea si dotarea corespunzatoare.Pana la Armata, mai sunt Jandarmeria Romana, politia locala, societati specializate de paza si protectie care pot fi augumentate cu personal din rezerva ori prin noi incadrari.
0
1
Acum e deja tarziu. Tu, tolomacule, unde erai acum 2 luni??? Acum e aum - e momentul in care voi nemernicilor iesiti sa faceti singurul lucru la care va pricepeti - GARGARA. Ai invatat de la mentorul tau chior - ala se dezinfecteaza de zor pe interior, de ani de zile.
2
1
Pentru Europa puteti sa dati sfaturi, dar pt Romania ce ati facut din ianuarie pana acum dle TOMAC? Vedeti de ce erau bune alegerile anticipate, ne scapau de actuala clasa politica ciumata rosie, galbena, verde, albastra, maron,etc. Pt stiinta dvs, daca nu ati aflat pana la varsta aceasta, Politia Romana are ca misiune legala si mentinerea ordinii publice si implicit este prezenta in strada.
2
1
Ucrainean imputit, acolo sa te duci sa faci ordine
2
0
du-te tu sa vezi cum este sa poresti oamenii pe strada...n-ai sanse...baietas,,,KAKATUL te bate...vezi-ti de tine..este mai bine asa sfaturi de la pusti care nu stie...nimic..culca-te...
4
0
corect, si trebuie inchis tot
3
2
Nu ai cum sa asmuti politia si armata tocmai impotriva acelor categorii de indivizi care te-au votat si care sunt folositi ca gloate de imbecili agresivi in situatii speciale.
4
3
Dute'n mortii matii de idiot patentat. Cu partidul matii, cu Petrovul si Palazul matii, cu totii sa va duceti cu picioarele inainte de nenorociti.
7
8
DA, asa trebuie procedat. Sa-si justifice salariile pe care le iau. Si toate drepturile de care beneficiaza.
8
3
Acum politia si armata nu mai este proasta? Nu mai au pensii nesimtite? Politicieni de doi bani
8
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614