REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Tomac îl acuză pe Dragnea de paranoia

Tomac îl acuză pe Dragnea de paranoia

Replica API 16 decembrie 2018 | 21:16 299

Liderul PMP, Eugen Tomac, a apreciat duminică, pe Facebook, după discursul liderului PSD Liviu Dragnea de la Consiliul Național PSD, că acesta ar suferi de paranoia, conform stiripesurse.ro.

„Paranoicul de la Gratia. Pe de o parte nonconflictuala Vasilica cere unitate in cele sase luni. Pe alta parte banditul de la Gratia vrea suspendarea președintelui Iohannis. Drogati, bani de la Soros, colegi tradatori, sabotori printre functionari... E clar, ori ii gasim un loc la Balaceanca, ori la Rahova”, a scris Tomac pe pagina sa de socializare.

El a postat si definitia din DEX pentru paranoia: `(PARANOIA s. f. Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifestă prin lipsă de logică în gândire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat, prin mania persecuției, prin halucinații etc.; boală care face parte din acest grup. [Pr.: -no-ia] – Din fr. paranoia. - DEX 2009)`.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Tolomac, tot din DEX: CRETIN, cretini, -e, adj., s. m. si f. Persoana care sufera de cretinism; imbecil, idiot.; stupid, absurd.
0
0
Acest partid este ZERO.
3
0
Dragnea are idei putine,dar fixe!Si in jurul lui Hitler erau unii care-l aprobau in tot ceea ce spunea si facea,dar dupa ce a capitulat Germania faceau pe victimele.Si cu Ceausescu a fost la fel.Cand o sa dispara si nimicul asta de Dragnea sa vezi cati din pupincuristii din jurul lui or sa se lepede de el!Codruta si altii trebuiau sa-l bage la zdup demult,dar nu si-au facut datoria si astazi tragem toti!
1
2
Base este cel mai frumos barbat!
0
2
Nu stiu cine e acest personaj dar are perfecta dreptate --Dragnea are idei fixe si toate in interesul sau
1
5
cine mai este si TOLOMACUL asta????aaaaa e urmasul lui chiorala.....mars ma la cacat
7
1
Sa o sugeti impreuna cu sam oakens ciorditorul de vapoare.muie pmp !!!
7
0
Nu cred ca Tomac e in masura sa vorbeasca. Ar trebui vazut cat de mult sprijina romanismul si moldovenismul ca parca mimeaza. De exemplu nu are reactii la rusofilul Dodon da vorbeste aiurea de Dragnea. E Dragnea un personaj negativ dar nu a spus ceva chiar din categoria paranoia... Exista si dovezi. chiar daca Dragnea nici el nu e marele cinstit, dimppotriva.
6
2
PMP, partidul muistilor parlamentari. Huo huliganilor si vanzatorilor de flota, peste 300 nave comerciale vandute pe un dolar de taticutul vostru Traian Basescu, fondatorul PMP.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369