REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tomac: PMP va avea candidat la alegerile prezidenţiale

Tomac: PMP va avea candidat la alegerile prezidenţiale

Replica API 12 iulie 2019 | 02:13 421

Eugen Tomac

Partidul Mişcarea Populară va avea candidat la alegerile prezidenţiale, oferind românilor "o alternativă credibilă'', ''un om politic dedicat muncii", a declarat preşedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

"Partidul Mişcarea Populară va avea candidat la alegerile prezidenţiale. Vrem să le oferim românilor o alternativă credibilă, un candidat care să aibă exact ceea ce românii aşteaptă acum - şi anume un om politic pregătit, dedicat muncii, pentru că instituţia prezidenţială nu este doar o instituţie de reprezentare, ci este o instituţie care influenţează politicile statului român şi pentru că este important ca viitorul preşedinte al României să înţeleagă exact provocările pe care le are ţara noastră de parcurs în următoarea perioadă, să înţeleagă cât de importantă este dimensiunea europeană a ceea ce România poate oferi Europei şi, bineînţeles, că pentru noi rămâne o prioritate ceea ce ceilalţi nu discută - şi anume ca românii, indiferent unde sunt ei astăzi, să-şi recapete demnitatea. Şi acest lucru îl putem face prin aducerea Basarabiei acasă. Şi nu în ultimul rând, cred că este foarte important să începem să ne gândim la marile proiecte de infrastructură care au fost abandonate de toată lumea în ultimii ani", a spus Eugen Tomac, joi, în deschiderea Comitetului Executiv Naţional al PMP.

Preşedintele PMP şi-a exprimat convingerea că partidul său poate oferi "o surpriză plăcută şi poate veni în faţa românilor cu un candidat care să facă diferenţa faţă de celelalte formaţiuni care propun doar oameni care vor funcţii, nu vor să se pună în slujba românilor". AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai si vai acest TOLOMAC cu afirmatiile lui Tre sa REGURGITEZ MUSAI NUUUU MAI POT
1
2
Poate va ganditi la un candidat invaliditate fizica sau mentala , 25 %, cam cat ati taiat din salarii odata. V-ar reprezenta si oamenii ar intelege...
0
2
Coalitia penala PSD si ALDE a spus ca au inteles mesajul poporului si ca-l vor respecta! Cum? Cu asta pe care poporul a jectat-o??? Cu PENSIILE SPECIALE oferite primarilor, viceprimarilor si presedinti de CL??? Pai asta nu-i bataie de joc in obrazul romanilor care nu-i vor uita si-i va taxa la urmatoarele alegeri! PSD o sa aibe exact soarta lui ALDE si sa tina minte de ce? Sa nu uite cum arunca ei cu banii tari pe PENSII SPECIALE si culcusuri pe banii multi la toti trantorii de partid!! Sa nu uite!
5
1
Pana la urma ce mare cacat face un presedinte in Romania? Uite ca Iohannis a aratat ca e suficient sa marai un pic la opozitie,sa faci cat mai multe excursii si sa cheltuiesti pentru propriul basanau cat mai multe fonduri de protocol. In rest,sulea si caciula. Dupa aia ai o indemnizatie babana,ai o casa data de statul pe care tocmai te-ai pisat cu blota si traiesti lejer. Sa tot fii presedinte la noi.
3
3
Chiar nu ne intereseaza!
3
3
Ce sa faca si pmp, propune un candidat ... zici ca e un mega partid ... 5%? Parca asa era...
4
3
opozitia adanceste nemultumirea poporului- nu difera cu nimic de ciuma rosie-toti alearga dupa functii
5
2
La cacat fariseilor
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218