REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tomac: PSD va fi credibil cu referendumul privind familia când va fi de acord cu reducerea numărului de parlamentari la 300

Tomac: PSD va fi credibil cu referendumul privind familia când va fi de acord cu reducerea numărului de parlamentari la 300

Replica API 26 iulie 2018 | 02:37 349

Eugen Tomac

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte PMP, este de părere că Partidul Social Democrat va fi credibil în susţinerea referendumului privind redefinirea familiei atunci când va fi de acord cu modificarea legii în sensul reducerii numărului de parlamentari la 300.

"Prin referendumul pentru modificarea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei, Liviu Dragnea pune la cale o cacealma. Nimeni nu poate să creadă că liderul PSD are de gând să ţină cont de voinţa poporului, exprimată prin referendum, atât timp cât acesta a ignorat ani buni rezultatul referendumului organizat la iniţiativa preşedintelui Băsescu în 2009. PSD va fi credibil în susţinerea demersului iniţiat de Coaliţia pentru familie atunci când va fi de acord cu modificarea legii în sensul reducerii numărului de parlamentari la 300", a scris Eugen Tomac, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei poate avea loc pe 30 septembrie sau în prima duminică din octombrie.

"La începutul lunii septembrie o să discutăm în coaliţie, o să discut şi cu colegii mei din Senat. Dar eu cred că în prima săptămână a lunii septembrie trebuie să fie votul în Senat pentru declanşarea referendumului pentru modificarea Constituţiei, în sensul dorit de cei 3 milioane de cetăţeni care au semnat acea iniţiativă. Şi referendumul poate fi organizat la sfârşitul lunii septembrie, poate fi 30 septembrie - ultima duminică din septembrie - sau prima duminică din octombrie", a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor, la Palatul Parlamentului.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia mai sunt in parlament?
0
0
Eu il fut in gura pe tomac da nu pot sa ma abtin si le dau multa muie pesedeilor,postacilor pesedei si papagalului mishu ! Cu cacat !
1
0
Aata sa i-o spui lu tactu base ca el a facut referendumul cu nr de parlamentari si pe urma a uitat sa-l puna in aplicare
2
2
Miscarea populica a ajuns de mare cacao. Mica dar cu miros puternic de basau,miscarea asta inca se mai prelinge imputita pe marginea gunoiului politic. O sa dispara,insa din pacate cei de acolo vor impute alte partied cu prezenta lor,asa cum au facut pedeleii cand au intrat in PNL si au transformat un partid istoric in ceva de hazna,oribil si chiar fara sens sa mai existe.
2
2
bai tolomacu daca parlamentul va avea doar 300 de parlamentari tu pe unde ai fi ? La intrare la metrou pe la Izvor, ca loc de parlamentar nexam
6
7
Un nimeni, acum ca a plecat base se scufunda pmp, o sa fuga toti la ciolos
9
4
Tolomacul vrea ca tasu sa ramana parlamentar peste flota care a vandut-o. Doua javre ordinare
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614