REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tomac solicită eliminarea tuturor pensiilor speciale: Să oprim risipa banilor

Tomac solicită eliminarea tuturor pensiilor speciale: Să oprim risipa banilor

Replica API 2 aprilie 2020 | 00:00 895

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, solicită eliminarea tuturor pensiilor speciale, "măcar acum, când recesiunea bate la uşă şi ne ameninţă cu sugrumarea economiei".

"Acum, când toţi se înghesuie din nou să spună că vor eliminarea pensiilor speciale, vreau doar să reamintesc că noi am fost întotdeauna împotriva acestei nedreptăţi şi sperăm ca măcar acum, în al doisprezecelea ceas, când recesiunea bate la uşă şi ne ameninţă cu sugrumarea economiei, să oprim risipa banilor şi să eliminăm toate pensiile speciale", a scris, joi, Tomac, pe Facebook.

El a adăugat că este singurul parlamentar care, atunci când s-a votat legea prin care s-au instituit pensiile speciale pentru politicieni, a fost la tribuna Parlamentului şi a spus că renunţă la aceasta.

"PMP a fost primul partid care a propus un proiect de lege, semnat de toţi parlamentarii noştri, prin care am cerut eliminarea tuturor pensiilor speciale şi nu am renunţat niciodată la această iniţiativă", a susţinut Eugen Tomac, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Definiti ce inseamna pensii speciale. Pentru ca zilele astea nu poti sa ceri asta la pensionarii de 40-45 ani din diferite structuri care acum lupta in linia 1. Deci simple vorbe. Unele sunt pensii de serviciu nu speciale. Fiti mai clari in manipulare dragi politicieni. Deci de la ce categorii propuneti taierea unor venituri suplimentare?
5
1
Taiati pensiile speciale si nici o pensie cu tot cu sporuri sa nu depaseasca 6000 de lei,avand in vedere ca sunt si pensii de sub 1000 de lei cu vechime completa in munca,daca pensia maxima este mai mare de sase ori decat minim ajunge mai ales cand in tara este situatie de urgenta.
3
1
DA , taiati pensiile SPECIALE. rusine, altii nu pot plati facturile si altii numara teancul.!
2
1
tus Tolomacii matii, restul lupta cu boala tu nenorocitule tot cu politica. Du-te dracului invartindu-te cu Petrov al tau cu tot javrelor
1
4
si iesirea la pensie la toata lumea la 65 de ani ca nu mai lucreaza in mina, la fel si impozitarea respectiv plata asigurarilor sociale, la fel PENTRU TOATA LUMEA, nu cu tot felul de scutiri !!!
5
0
Taiati-le mama lor de pensii speciale. Am creat categorii favorizate cu pensii speciale si categorii defavorizate care mor de foame. Taiati salariile si pensiile mari. Taiati indemnizatiile date aiurea unor asa zisi revolutionari, deportati, etc.
7
2
votez ,,pentru,,
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614