REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tomac solicită eliminarea tuturor pensiilor speciale: Să oprim risipa banilor

Tomac solicită eliminarea tuturor pensiilor speciale: Să oprim risipa banilor

Replica API 3 aprilie 2020 | 00:00 1172

Eugen Tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, solicită eliminarea tuturor pensiilor speciale, "măcar acum, când recesiunea bate la uşă şi ne ameninţă cu sugrumarea economiei".

"Acum, când toţi se înghesuie din nou să spună că vor eliminarea pensiilor speciale, vreau doar să reamintesc că noi am fost întotdeauna împotriva acestei nedreptăţi şi sperăm ca măcar acum, în al doisprezecelea ceas, când recesiunea bate la uşă şi ne ameninţă cu sugrumarea economiei, să oprim risipa banilor şi să eliminăm toate pensiile speciale", a scris, joi, Tomac, pe Facebook.

El a adăugat că este singurul parlamentar care, atunci când s-a votat legea prin care s-au instituit pensiile speciale pentru politicieni, a fost la tribuna Parlamentului şi a spus că renunţă la aceasta.

"PMP a fost primul partid care a propus un proiect de lege, semnat de toţi parlamentarii noştri, prin care am cerut eliminarea tuturor pensiilor speciale şi nu am renunţat niciodată la această iniţiativă", a susţinut Eugen Tomac, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tomac are dreptate,idioti aia de PSDisti au dat o gramada de pensii speciale,de serviciu sau alte venituri si PNListi nu au curajul sa le taie,opritiva ma nebunilor nu mai luati bani imprumut pentru asa ceva ci dati o lege care sa spuna ca diferenta dintre pensia minima cu vechine completa in munca si cea maxima cu toate celelalte drepturi incluse sa fie de maxim sase la unu"aveti de sase ori mai mult decat un muncitor normal va ajunge inbuibatilor",asa este in EUROPA ,cum aveti voi acum este in tarile bananiere.
0
0
invata sa scrii boule
1
1
Sa dispara si indemnizatiile de serviciu pe langa pensiile speciale, ca reprezinta peste 90 la suta. Altfel vorbesti sa te afli in treaba
3
0
Pensiile speciale nu vor dispare NICIODATA mai acestia, pentru ca este un drept al indivizilor sistemului securist-tiganesc-imputit,un drept pentru care criminalii au luptat de vitejeste in dec.89.
3
2
taiati o data pt totdeauna pensiile astea speciale !
3
2
cind a-ti aprobat in parlament pensiile speciale tu unde erai
4
1
SA VOTAT SA FIE 300DE PARLAMENTARI SI VOCEA POPORULUI A FOST ASCULTATA
4
1
Anulati ba odata pensiile si salariile speciaal;e si nesi!!! In Bg Nu are nimeni pensie mai mare de 750 leva.Punct! Ai lucrat,ai luat banii,ce-ai facut cu ei,e treaba ta,Nu se poate sa iei pensie Mai mare decit salariul,stind acasa!Platita de fraieri. Nu mai cersiti bani ptr spitale,teledonuri,Nu va dam Nimic.Luati de la securisti!
6
1
Guvernatilor, parca sunteti surzi si orbi : nu vedeti, nu auziti cum electoratul cere de ani de zile anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei ? Nu reduceti in masa salariile celor care muncesc cinstit. Va pierdeti electoratul si dispareti ca partid politic la fel cum s-a intamplat cu Partidul Democrat. Faceti ce va cer alegatorii.
7
1
ar fi de o dovada de patriotism din partea parlamentarilr si a tuturor mojicilor care au pensii speciale...dar sa vedem... a zis orbul
4
1
Daca tot stergeti comentariile pentru umflatul asta KGBist nu-i sugeti si poola? Ziaristi de spaga
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614