REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tomac zice că Ponta a devenit "primul brutar al ţării", iar Antonescu este "un personaj sinistru"

Tomac zice că Ponta a devenit "primul brutar al ţării", iar Antonescu este "un personaj sinistru"

Replica API 19 august 2013 | 00:00 142

Preşedintele PMP: Guvernul ne oferă zilnic un milion de gogoşi cu zero TVA

Preşedintele PMP: Guvernul ne oferă zilnic un milion de gogoşi cu zero TVA

Preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a lansat o serie de atacuri dure la adresa liderilor USL. El a declarat, sâmbătă, la Constanţa, că liderul PNL, Crin Antonescu, "denotă lipsă de caracter, lipsă de viziune şi de responsabilitate politică".

"L-am văzut pe un personaj absolut sinistru din toate punctele de vedere, pentru că este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politică, pe numele său Crin Antonescu, candidatul la alegerile prezidenţiale din partea uniunii socialiste, numite USL, un om care s-a manifestat în mod deosebit în ultima perioadă prin ieşirile sale antieuropene, antidemocratice şi antiamericane. Într-un stat în care pilonii principali sunt axaţi pe identitatea noastră europeană ca stat membru al Uniunii Europene şi securitatea naţională este asigurată de NATO, tu, ca om politic, aduci injurii de neimaginat acum câţiva ani de zile la adresa partenerilor noştri strategici. Un asemenea comportament denotă lipsă de caracter, lipsă de viziune şi de responsabilitate politică", a afirmat, într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă la Constanţa, Eugen Tomac. El a mai acuzat Guvernul României de incompetenţă, întrucât nu ar fi reuşit prezentarea unui program coerent de guvernare, deşi se bucură de o susţinere de 70 la sută în Parlament. "Premierul a venit anul trecut în faţa cetăţenilor români cu un program extrem de bine prezentat, deşi conţine o groază de enormităţi, pentru că au promis, spre exemplu, un milion de noi locuri de muncă. Prim-ministrul a devenit, de fapt, primul brutar al ţării pentru că, în loc de un milion de locuri de muncă pe care le-a promis, ne oferă zilnic un milion de gogoşi cu zero TVA. Asta este capacitatea lor, a celor de la USL. România merită mai mult. Cred că este cazul să strângem rândurile şi să facem o adevărată opoziţie faţă de această majoritate care a ajuns la putere minţindu-i pe români. Omul acesta (Victor Ponta -n.r.) nu s-a trezit nici astăzi din campania electorală. Peste tot vede numai vinovaţi. Au 70% majoritate în Parlament. Cine îi împiedică să vină în faţa românilor cu soluţii concrete pentru problemele cu care se confruntă societatea? Mă refer la locurile de muncă. Degeaba reduci TVA-ul la pâine, dacă oamenii nu au bani şi locuri de muncă. În întreaga ţară există o stare de disperare uluitoare. Când noi avem astfel de probleme în ţară, prezidenţiabilul Antonescu este în concediu şi nu îi pasă de problemele cu care se confruntă românii. Pe la Parlament noi nu prea îl vedem şi un premier iresponsabil, premier care pleacă din ţară fără să dai explicaţii unde pleacă. Într-o societate democratică nu ai voie să tratezi cu dispreţ pe cei care te-au votat, dar şi pe cei care nu te-au votat, pentru că este premier pentru toţi românii. USL dovedeşte pe zi ce trece că este incapabilă să guverneze România", a mai afirmat Tomac.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367