REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tommy Lee, cu penisul la vedere pe internet! Vedeta și-a îngrozit fanii

Tommy Lee, cu penisul la vedere pe internet! Vedeta și-a îngrozit fanii

Replica API 13 august 2022 | 00:00 3185

Se știe că Tommy Lee Jones este un personaj extrem de controversat și de-a lungul timpului au existat numeroase discuții centrate în jurul... bărbăției starului rock. Ei bine, direct, așa cum bine îl cunoaștem, Tommy Lee a ales să închidă gura răutăcioșilor și a postat pe contul personal de Instagram o imagine în care apare nud, fără lenjerie intimă.

Tommy Lee Jones

Tommy Lee i-a îngrozit pe fani în urmă cu doar câteva ore, căci a postat un nud frontal pe Internet. Rocherul, în vârstă de 59 de ani, nu se dă în lături de la nimic, iar cea mai recentă fotografie confirmă ipoteza potrivit căruia nu ar avea niciun fel de inhibiții. În selfie-ul care a creat mare vâlvă în mediul online artistul poartă doar un lanț masiv și stă în picioare într-o baie. Dar nu el este protagonistul capodoperei.

Expunându-și organele genitale, starul a scris, sugestiv, în dreptul imaginii: „Ooooopppsss”. Tommy Lee, care a fost căsătorit cu ea și a apărut inclusiv într-un film porno alături de fosta sa soție, a primit rapid zeci de mii de comentarii din partea internauților, mulți întrebându-se dacă fotografia care face ravagii printre doamne și domnișoare a fost postată intenționat, scrie click.ro.

Soția lui Tommy Lee a fost șocată de gestul starului rock

Pe lângă fanii surprinși de artist, soția lui a comentat la postarea care a strâns zeci de mii de aprecieri în doar câteva zeci de minute, semn că nici ea nu știa că imaginea urmează să ajungă pe rețelele de socializare. „DOAMNE, DUMNEZEULE”, a transmis Britanny Furlan.

„Tommy, lasă telefonul acum”, „Camera îngrașă până la urmă cu 5 kilograme?”, „Oare cât durează până șterg fotografia?”, „Tommy, nu poți să postezi așa ceva pe Instagram”, „Frate, ăsta e primul lucru pe care îl văd când intru pe Instagram...”, „La așa ceva nu mă așteptam”, „Da, pare o baie foarte relaxantă”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de fani.

Tommy Lee are o relație specială cu penisul său, putem spune. Faimosul Toboșar a dezvăluit în cartea sa că înainte să facă sex pentru prima oară cu Pamela Anderson a purtat o conversație cu părțile sale intime, despre a căror dimensiune se discută de ani buni. Sătul, probabil, Tommy Lee a ales să confirme zvonurile și să demonstreze că, într-adevăr, are cu ce să se mândrească!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tommy Lee Jones este un actor si foarte bun, idiotilor de la Replica. Ar trebui sa cunoasteti acest lucru, prostilor.
1
0
Tommy Lee Jones este un actor renumit si foarte bun. Rahatul asta de drogat este Tommy Lee. Atat. Nu este niciun Jones. Este un schilod mazgalit, care face pe eroul potent.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920