REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Toni Greblă, REACȚIE FULGER la URMĂRIREA lui Valer Dorneanu de către #rezist

Toni Greblă, REACȚIE FULGER la URMĂRIREA lui Valer Dorneanu de către #rezist

Replica API 24 septembrie 2018 | 01:22 553

Fostul judecător al CCR, Toni Greblă, a declarat, duminică pentru MEDIAFAX, că organele de ordine ar trebui să ia măsuri față de protestatarii #rezist care au pus un video pe Facebook în care arată cum îl urmăresc și apostrofează pe Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale, scrie Mediafax.

"Din păcate, asistăm la o radicalizare a unor grupuri, din fericire minoritate, dar încurajarea unor asemenea atitudini, încurajarea polarizării societății pot crea pe termen mediu și lung probleme foarte serioase vieții politice, sociale, solidarității care este absolut necesară într-o societate. Ar fi cazul ca organele de ordine să ia asemenea măsuri, dar este de asemenea responsabilitatea forțelor politice, a decidenților politici să descurajeze astfel de atitudini care nu fac decât să creeze premizele unei stări de violență, cu urmări imprevizibile", a afirmat, duminică pentru MEDIAFAX, fostul judecător al CCR, Toni Greblă.

Întrebat de MEDIAFAX dacă ar trebui sau ar fi justificat să întreprindă acțiuni președintele CCR, Valer Dorneanu, împotriva protestatarilor care l-au huiduit, Toni Greblă a răspuns: "Domnul Dorneanu știe foarte bine ce trebuie făcut. Nu-mi permit eu să-i fac sugestii. Este sarcina tuturor celor care emit opinii în spațiul public de a se desolidariza de asemenea gesturi sau fapte și de a îndemna la solidaritate, respect, respectarea și ascultarea opiniei altuia, însă în manieră absolut civilizată".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un om a fost hartuit de niste cacati ordinari. Daca ar fi avut o garda personala,cacatii puteau fi bagati lejer in spital pe bune dreptate. Daca eu vreau sa fac scandal si sa ma dau mare in oras,sigur sunt saltat de politie. Daca am si niste gorobeti cu tricouri hastag resist,pot sa si fumez droguri,am asistenta inclusiv a lui Iohannis,cu conditia sa injur la adresa lui Dragnea chiar daca nu stiu cine dracu; e ala.Politia nu aplica legea echitabil. Orice smardoi ,scandalagiu,trebuie luat brutal si imediat din mijlocul nostrum,indiferent de etnie,functie,varsta,alte rahaturi
0
3
sa ne mananci cacatul europeanu pulii mele ! Tu cu ma-ta aia curvoi. Muie grebla, muie dorneanu, muie dragnea, muie pesede !!! Muie cu cacat europeanu !!!
3
0
futu-va in cur pe unde beti apa de sorosisti ! javrelor jegoase trebuia sa va bage 10 ani jandarmii in puscarie pt ceea ce ati facut . Sunteti criminali platiti foarte bine care veti ucide in curand . Va veti detona in mijlocul multimii , asa sunteti de cretinizati . Voi nu aveti un ideal , sunteti platiti pt distrugeri si crime .
0
3
Bai Sapaliga sau cum ti-o zice, romanul avea o vorba : cine se aseamana, se aduna". Sinteti niste profitori, nimic mai mult, va doare in cur de tara....banu vorbeste la voi.
3
2
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui Dragnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe Drangea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui Dragnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
3
1
aici a scris numai REZIST altfel nu se poate cand citesti asemenea porcarii
1
4
Tfl istii astia n au minte nici sa i treci strada
7
1
Vrabia malai viseaza si calicul praznic... Iti faci vant cu plasa, amice! Te roade frustrarea, invidia si astea doua sunt cocktailul generator de violenta ce prinde al dracului de bine la unii ca tine. Caci unde pot avea astea o cutie de rezonanta mai buna dacat in niste capete...goale. Valabil pentru toti jalnicii ce canta pe aceeasi struna...
5
2
Amice esti idiot!Vestea buna ca nu esti incurabil si poate iti vine mintea la cap,cata bataie a mancat omu' ala adica Ceausescu,nu ti ai dori nici macar sa o vezi de la distanta asa ca omul este indreptatit sa i vada la cusca, si tot odata usor manipulabil pe situatia sa strict,cat despre Dide intr-adevar este...cu TFL istii si e obraznic dar cu educatie,cam agresiv in a-si tot arata laserul ala cu mesajul,cam dubios pe finantare daca n am vedea elephantul chiar ne am preface ca nu se stie de unde dar ne meritam soarta ca n am avut lider defapt aveam dar i a interzis CNA la TV MERITOCRATIA
7
4
ce anticoruptie bre, mareata guvernare a saracit toate satele romaniei o sa ii mai voteze dracu. La viitoarele alegeri PSD nu mai pupa nici parlament.
7
4
S-au inmultit europenii, si toti sunt la fel de binecrescuti
9
1
auzi,sunt intrebat de unu care toata viata a citit lozinci de prin WC uri publice cine sunt ? Mai iesi de prin latrina din fundul curtii poate ai semnal la telefon si suna-l pe europenu ca-ti spune el. Muie cu cacat prostovane!
7
7
De fiecare data cand te semnezi cu numele meu iti primesti portia de cacat la muie ! Cacatul ma-tii aia curvoi si neagra ca tine tziganoi pesedeu. Credeam ca te lasi la mana ta da vad ca esti pofticios tare, muistule !!! Muie dorneanu,multa muie grebla, muie dragnea, muie pesede !!! Si sa nu uitam, muie maxima cu cacat postacilor pesedei !!!
7
12
@europeanu .cretinule te-ai operat singur pe creier ? cine-i ma mu...stul asta de dorneanu ? l-a votat cineva ? este doar o sluga ,un gunoi bolsevic.
15
10
Muie hastag Resist! Multa muie cu cacat Dide si Ceausecu ! Bai Ceausescule in tine s-a intrupat tata Leana impuscata de pitigai pe la usile oamenilor?Cine te-a operat pe creier de prostie se pare ca nu i-a reusit operatia !Dide cap de pwla oricum este trepanat Muie cu cacat Dide, poate iti mai creste vreun neuron, ca duci lipsa rau !
12
16

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920