REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Top modelul Naomi Campbell a revenit la Londra pentru o gală caritabilă

Top modelul Naomi Campbell a revenit la Londra pentru o gală caritabilă

Replica API 16 septembrie 2019 | 00:00 338

Naomi Campbell

Top modelul Naomi Campbell s-a întors la Londra, oraşul său natal, pentru o gală de caritate organizată sâmbătă seara la British Museum, cu scopul de a strânge fonduri pentru tinerii şi persoanele defavorizate, informează AFP.

Seara, care a inclus o defilare de modă şi o licitaţie, a fost organizată în contextul Săptămânii Modei de la Londra şi a activităţilor asociaţiei pe care vedeta a creat-o în 2005, "Fashion For Relief".

Naomi Campbell a mai organizat astfel de evenimente la New York, Londra, Cannes, Moscova, Mumbai şi Dar es Salaam, strângând fonduri, printre altele, pentru victimele uraganului Katrina, ale tsunami-ul din Japonia şi ale cutremurului din Haiti.

De această dată, Campbell, care a crescut în sudul capitalei britanice, a ales drept asociaţii partenere UNICEF şi Mayor's Fund for London, pentru a încuraja mobilitatea socială a tinerilor londonezi defavorizaţi.

În cadrul serii, modelul, în vârstă de 49 de ani, a urcat pe podium, mai întâi într-o rochie lungă, mulată, decupată la spate, cu mânecile din pene multicolore, apoi într-un costum corai extrem de decoltat, completat de o pelerină dintr-un material cu găuri.

British Fashion Council (Consiliul Britanic al Modei), ce reprezintă industria de modă britanică, a anunţat în luna iunie că Naomi Campbell va primi premiul de "emblemă a modei". Acesta îi va fi decernat pe 2 decembrie în cadrul ceremoniei anuale a Fashion Awards de la Royal Albert Hall din Londra.

Premiul recompensează contribuţia sa la industria modei, cariera internaţională de top model, activitatea filantropică şi eforturile de a promova diversitatea şi egalitatea.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614