REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tori Spelling, criză de nervi în plină stradă. Ce a păţit actriţa

Tori Spelling, criză de nervi în plină stradă. Ce a păţit actriţa

Replica API 22 octombrie 2021 | 00:00 688

Tori Spelling trece prin momente grele şi tensionate, aşa cum a fost văzută şi într-un material de tip paparazzi oferit în exclusivitate de site-ul PageSix, citează okmagazine.ro.

Foto: Profimedia

Fosta Donna din Beverly Hills a fost filmată şi fotografiată în faţa unui birou de avocatură, în timp ce ţipa nebuneşte, în plină stradă, când vorbea la telefon.

Actriţa avea un dosar în mână, iar pe prima pagină erau notate cuvintele ”custodie”, ”sprijin”, ”bunuri” pentru întâlnirea sa trecută la ora 3 PM. Dean McDermott şi Tori Spelling sunt căsătoriţi de 15 ani, însă au încercat din răsputeri să nege zvonurile că mariajul lor este în pom şi divorţul iminent.

Paparazzii au surprins-o însă pe actriţă în timp ce urla la telefon pe stradă, în faţa cabinetului de avocatură. În mod clar vedeta nu este bine. Ea a trecut prin numeroase etape îngrijorătoare, probleme financiare, accese alimentare, greutate excesivă, după care a şocat când a revenit operată şi cu intervenţii estetice ce au făcut-o aproape de nerecunoscut. În septembrie a fost văzută pe o plajă din Malibu cu familia întregită, încercând să mascheze problemele ce stăteau să răbufnească.

Fiica regizorului Aaron Spelling are cinci copii cu soţul ei, Dean McDermott, dar este şi mamă vitregă pentru Jack, fiul soţului ei dintr-o relaţie anterioară.

Tori era foarte oficială în timp ce ţipa pe stradă, îmbrăcată foarte serios, spre deosebire de apariţiile sale obişnuite. Ea a ales un costum negru cu pantaloni largi şi taior, iar părul l-a avut prins în coadă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102