REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tort cu floare de mucegai, la restaurantul Rustic din Constanța

Tort cu floare de mucegai, la restaurantul Rustic din Constanța

Replica API 6 aprilie 2018 | 00:09 996

O constănțeancă a spus că se va îndulci la domiciliu după ce a cerut o porție de tort cu ciocolată și fructe la pachet. A ieșit la restaurantul Rustic, aflat în apropiere de casă, unde a servit cina, iar desertul l-a cerut la pachet. Toate bune și frumoase, însă în momentul în care a ajuns acasă și a desfăcut cutia a rămas înlemnită. Căpșuna de pe tort avea mucegai, după cum se poate observa în imagini.

Tânăra a declarat că a consumat la restaurant pește, iar toată noaptea s-a simțit rău, iar desertul a lăsat-o fără cuvinte. A postat imaginile pe internet pentru a avertiza cunoștințele să fie atente unde servesc masa în Constanța.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunteti nebuni nu a murit nimeni sunteti setati prost si invidiosi la rustic e ca peste tot....e bine si se manaca tarditional foarte bine
2
0
Apeleza la MATA e mai aproape
2
1
Stim ca exista un ordin de demolare pe o bucata din acel jeg de restaurant. Asteptam sa fie daramat ! Vom apela la lege,foarte curand !
0
0
Te mai cheama si TATARU dupa ce ca esti un sifon ordinar
2
1
Sunt din Targu Mures si toata vara am mancat la Rustic si l-am cunoscut si pe domnul Dan o persoana super agreabila e pacat ca va bateti joc de brand-ul dv din oras noi nu avem asa ceva la Targu -Mures si nici in judetele invecinate va recomand mai multa incredere in ceea ce este bun si frumos in orasul dv. D-zeu sa fie cu voi!
1
0
Total neadevarat
1
0
Sa verifice si infectul de Sabroso.
2
0
Este ceva nemucegait si nestricat in Constanta? Doamne,cum a ajuns acest oras!
4
0
Mie mi-au dat bere la halba acra. Nu mai mergeti la Rustic. O mizerie cu ospatari cocalari.
4
0
Orice constantean care e cat de cat iesit in oras stie foarte bine ca rusticu este de evitat, defapt nici nu exista. De la patron pana la ultimu ajutor de ospatar toti incearca sa te faca din momentul in care ai intrat. Patronul care cumpara carne congelata si rascongelata de n ori,bucataru care nu respecta niciun fel de norma de igiena,ospatarii care iti incarca nota.. Rustic este un restaurant capcana, daca vrei sa-ti strici o seara in oras cu familiasau prietenii atunci rustic e destinatia.
8
2
machidonilor!
6
1
... care este semianalfabet , din gasca Porcusorului , la ce sa te astepti ?!?! Pt. ''gusita iani'' : pai cipaneza de mata cand am futut-o era plina de floci !...
8
2
Tu chiar se pare ca esti un cipanzeu mai nesimtit decat tactu.
11
2
Se pare ca Regula de la Adivin e general valabila - Nimic nu se arunca !
6
1
focul curata si purifica...
8
0
Este cunoscut Rustic pentru vanzare de produse stricate. De fapt acest aspect il gasiti la toate restaurantele,inclusiv la cele de lux.
7
1
un patron de rahat obez si un restaurant infect..
11
3
Eeeeee , fudulia si domnia costa !Gatitul si mincatul acasa e cel mai sanatos si poate si economicos ! La vremurile de azi maninci la restaurant si mori acasa !
6
2
99% din mucani prefera sa puna un fir de par in farfurie ! Poate poate nu plateste nota !
10
11
Rustic a fost candva un restaurant bun,acum...e o bomba cu ospatari detasati de realitate....
14
3
amenda maxima si locatia inchisa, asta va trebui dispus.Protectia Consumatorului s-a autosesizat?
17
1
Nu erau flori de mucegai,invidiosilor.Alea erau flori de martipan care se fac cu migala si pricepere de catre personalul angajat cu matura si farasul.Bagati la mat tortulet inflorat pt ca e bio,s-a folosit putina lavabila si putin glet pt fixare.Pofta buna si sa nu faceti spume.
11
2
Si eu care sunt prieten de 20 de ani Dan grasu am mancat acum 2 ani peste cu sotia si ne-a fost f rau la amandoi. De atunci am refuzat sa mai mananc vreodata la Rustic. Are niste bucatari de cacat...
11
0
Din chitarist vrei sa faci sef de local !!!!!!!
10
1
N-au invatat nimic din amendasi suspendare , acum trei saptamani au servit muschi impanat vechi cu miros puternic.
9
0
Iara nu sau invatat minte
7
1
zilele trecute am mancat si eu la Rustic...cand am ajuns acasa am futo to pe femeie pana a lesinat...sigur era mancarea stricata...ca pe urma am vomitat si eu peste ea in pat. bag pula. acum mananc numai la mc donalds.
3
14
Dau spagi si merg mai departe !Asa a facut Silvan vara trecuta,l-a inchis pt 6 luni si dupa 2 saptamani functiona.la fel shaormeria de langa cof Silvian, Dumi din pta T Nord,etc. Dughenele astea sunt bombe bacteriologice si culmea se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie !
16
3
Un "batrron" gras si nesimtit cum credeti ca se imbogateste?
13
1
Mancati la Rest. Rustic pana o sa muriti , ca sa va saturati . Acolo se serveste numai stricaciuni . Pofta buna.
20
0
Doar ce iau gasit OPC nereguli si ia amendat drastic ei continua cu nerusinare sa ibolnaveasca clientii care le calca restaurantul! Niste nesimtiti care fac averi pe spinarea consumatorilor
20
0
rustic a ajuns cel mai mizerabil restaurant si nu e prima data cand se gaseste mancarea asa, mai demult au gasit gandaci in mancare... rusine
25
0
Am fost odata in acel restaurant si am vrut sa mananc ceva dar m-am razgandit . Nu-mi inspira incredere . Am servit o bere si nu am mai fot niciodata .
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102