REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tot ce trebuie să știi despre concertele de Crăciun ale lui Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Fuego

Tot ce trebuie să știi despre concertele de Crăciun ale lui Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Fuego

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:00 426

Horia Brenciu

Spectacolele de la final de an au devenit tradiţie, însă ca să se vândă biletele, artiştii încep promovarea de pe acum, iar afişele au împânzit Bucureştiul. Soliştii se întrec în oferte pentru amatorii de concerte şi vor să atragă peste 28.000 de oameni la cele şapte spectacole anunţate.

Ştefan Bănică

Ştefan Bănică (51 ani), Horia Brenciu (47 ani), Paul Surugiu-Fuego (43 ani), Mărin Barbu, alias Nea Mărin (60 ani), Alexandru Arşinel (80 ani) şi Silvia Dumitrescu (59 ani) vin în acest final de an cu spectacole noi şi inedite pentru admiratorii lor. Au pregătit tot felul de surprize şi acum se bat în afişe care sunt lipite pe toate gardurile din Capitală.

„Regele rock’n’roll-ului” de la noi, Ştefan Bănică, revine cu celebrul lui Spectacol de Crăciun de la Sala Palatului, în perioada 13-15 decembrie, de la ora 19.30. Cântăreţul va face furori cu melodiile binecunoscute, dar are şi noutăţi. Ştefan serbează al 18-lea an de când concertează de Crăciun la Sala Palatului. Preţul unui bilet la spectacol porneşte de la 100 de lei şi ajunge la 200 de lei pentru locurile de lângă scenă.

Afişul lui Bănică jr se află alături de cel pentru concertul Silviei Dumitrescu din 10 noiembrie, de la aceeaşi oră, când solista sărbătoreşte 35 de ani de carieră. Pe afiş se află alte nume mari ale muzicii uşoare, precum Marina Voica, Gabriel Dorobanţu, Aurelian Temişan, Gabriel Cotabiţă şi Stela Enache.

În locul lui Mihai Constantinescu, aflat în a patra lună de comă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, Silvia Dumitrescu l-a cooptat în concert pe veteranul Alexandru Arşinel, care va serba 60 de ani de carieră. Preţul biletelor la acest spectacol începe de la 75 lei şi ajunge la 200 de lei pentru locurile cu vizibilitate mai bună.

Şi afişul lui Horia Brenciu tronează în locurile centrale din oraş. Solistul şi-a intitulat sugestiv spectacolul de la Sala Palatului „Sunt cine vreau să fiu”, „un spectacol la 30 de ani de libertate”, spune el. Evenimentul are loc pe 18 decembrie, de la ora 19.00, iar biletele costă între 100 şi 200 de lei.

Lipit de afişul lui Brenciu se află cel al fostului coleg de la Antena 1, Marian Barbu, alias Nea Mărin, care îşi va serba 50 de ani de carieră pe 23 noiembrie, tot la Sala Palatului, de la ora 19.00. Preţul unui bilet variază între 100 şi 200 de lei. „Sunt peste doi ani de când ideea şi dorinţa de a realiza un spectacol cu mult joc, de două ore şi jumătate, la Sala Palatului îmi face sufletul şi mintea să vibreze. Dar totul se întâmplă la momentul potrivit, iar Dumnezeu ştie cel mai bine să aşeze lucrurile. În jurul meu sunt mulţi cei care mă încurajează şi îmi dau puterea şi energia de a realiza acest spectacol după 50 de ani de la debutul meu pe scena Sălii Palatului, unde mă reîntorc cu familia mea de dansatori”, spune Nea Mărin.

Fuego

Fuego revine şi el pe scena Sălii Palatului după zece ani de absenţă pe 10 noiembrie, într-un show intitulat „După 10 ani, la Palat”, la care preţul biletelor variază: Golden VIP – 200 de lei, VIP - 180 de lei, Categoria I - 150 de lei, Categoria II - 120 de lei, Categoria III - 100 de lei şi Categoria IV - 80 de lei.

În anii de liceu, Fuego era un adolescent şarmant şi plin de visuri. S-a străduit să fie un elev silitor şi să se numere printre premianţi, dar nu a abandonat muzica.

În imaginea de arhivă publicată de solist pe conturile sociale, Fuego avea 15 ani, purta plete şi geacă din piele cu ţinte, aşa cum era pe atunci moda.

„În perioada aceea, cântam deja şi-mi plăcea genul pop-rock. Am iubit anii de şcoală. Am încercat să fiu un elev silitor, dar să mă şi bucur de tot ce-mi puteau oferi acei ani, de prietenii, de joacă, de vise măreţe”, a spus Fuego pe conturile sociale.

Artistul revine de duminică, 15 septembrie, de la ora 15.00, cu emisiunea „Drag de România mea”, la TVR 2. Fuego va oferi muzica lui specială şi duete cu invitaţii lui, alături de echipa formată din trupa Supermarket şi din baletul condus de coregraful Florin Mariş.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traditia este traditie. Sa o respectam si sa ascultam pe cine ne place.
0
0
Trebuie sa stim ca sint toate de cacao si dupa vreo de ani artistii astia de lei inca incearca sa stoarca bani de la fraieri dar mai ales de la fraierele care inca mai cred ca il au in fata pe Elvis Presley
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102