REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tot mai multe MAȘINI iau FOC, în ULTIMA PERIOADĂ

Tot mai multe MAȘINI iau FOC, în ULTIMA PERIOADĂ

Replica API 24 august 2020 | 09:36 1884

În luna august, mai multe autovehicule au luat foc în județul Constanța fie din cauza vreunei defecțiuni, fie din „bun senin”. Cert este că proprietarii autovehiculelor au suferit pagube uriașe pe mcare sunt nevoiți să le acopere cu fonduri provenite tot din buzunarul propriu.

La Constanța, în ultima lună, au fost raportate 8 cazuri de incendii izbucnite la autoturisme, autoutilitare, chiar și la utilaje agricole, militarii din cadrul ISU Dobrogea acționând în permanență pentru prevenirea vreunei posibile nenorociri.

Mai multe autoturisme au luat foc

Mai mulți proprietari de autoturisme s-au trezit fără mașini după ce acestea s-au făcut scrum într-o clipă, fără a se cunoaște cu exactitate motivele izbucnirii indendiilor. Un autoturism a luat foc în stațiunea Mamaia, iar militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la sensul giratoriu de la Aqua Magic pentru stingerea indendiului, însă acesta nu este singurul caz. Un autoturism a luat foc și în Eforie Nord. Pe variantă, la intersecția cu localitatea Techirghiol, militarii din cadrul ISU au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o mașină. De aceeași situație neplăcută a avut parte și proprietarul unui autoturism din satul Plopeni. Acesta s-a trezit „peste noapte” că a rămas fără mijlocul de transport, devenind pieton fără voie.

Defecțiunile tehnice pot provoca incendii

În Constanța, un autoturism a fost la un pas de a lua foc. Militarii din cadrul ISU Dobrogeaau fost solicitați să intervină pe strada Doina, acolo unde un autoturism ar fi luat foc. Din fericire pentru proprietar, echipele de intervenție au constatat faptul că ieșea fum de la alternator, iar incendiul nu s-a confirmat.

Nici celelalte autovehicule nu scapă de furia flăcărilor

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu zbucnit la o combină agricolă, aflată la ieşire din Ciocârlia spre Murfatlar. De asemenea, în Poarta Albă, o autoutilitară a luat foc, iar în Cobadin a ars un scuter

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tot mai multi prosti care habar n-au de elctricitate isi baga nasul unde nu le fierbe oala!
2
0
Tot coruptia din Romania este devina si in cazurile astea,acum nu se mai face revizia tehnica anuala dai banu si iti pune baiatu stampila,dupa care se apara cu formula clasica"cand a fost cu masina la mine totul era in regula".
2
0
Chiar daca ai masina second hand,nu fi ghertoi si atunci cand stii ca ai probleme,da banul si rezolva cazul la firme de profesionisti. Improvizatiile sunt ieftine,insa riscul sa ai pagube mari sunt reale. In SUA este un fel de cult al masinilor vechi,doar ca ele sunt puse la punct,nu ,,legate cu sarma''. Ca sunt si ghinioane,nimeni nu contesta,insa mai mereu e vorba de neglijenta si zgarcenie.
6
0
mers pe fir si vazut cine le da itp? unde a facut revizia, ala are autorizatie sau nu? cand scot fum si te intoxica, cam ce asteptari ai de la masina aia? trebuie opriti direct in trafic.politia nu vede?
9
2
Lupta Portul Constanta!
2
0
e bine!mai scapam de rablele tiganesti inmatriculate in gb sau bg!la mai multe!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614