REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tot mai mulți fotbaliști au început să cadă în timpul antrenamentelor sau al meciurilor, după vaccinare

Tot mai mulți fotbaliști au început să cadă în timpul antrenamentelor sau al meciurilor, după vaccinare

Replica API 27 noiembrie 2021 | 23:44 1834

Tot mai mulți fotbaliști au început să cadă în timpul meciurilor sau al antrenamentelor, în ultimul timp, după vaccinare. Ultimul caz vine din Anglia. Fotbalistul echipei Wigan, Charlie Wyke, a fost spitalizat după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul unui antrenament, a anunţat, joi, clubul englez, citează stiripesurse.ro.

Charlie Wyke

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a primit iniţial îngrijiri de la staful medical al clubului Wigan, după care a fost transportat la spital.

El este acum în stare stabilă şi comunică fără probleme cu familia sa, cu angajaţii spitalului şi cu medicii clubului.

“Prioritatea absolută a tuturor celor care au legătură cu Wigan este sănătatea lui Charlie şi susţinerea sa şi a familiei sale. Apreciem eforturile angajaţilor din sistemul sanitar, care au avut o reacţie excelentă şi au grijă de Charlie în colaborare cu echipa noastră medicală. Cerem politicos să i se respecte intimitatea lui Charlie. La momentul potrivit vom oferi alte detalii pentru suporterii noştri”, a declarat Mal Brannigan, conducător al clubului Wigan.

Wyke va continua să fie monitorizat în perioada următoare.

Creșterea numărului de jucători care se prăbușesc în timpul meciurilor și la antrenament este o preocupare majoră pentru cluburile din întreaga lume.

La începutul acestei săptămâni, mijlocașul lui Sheffield United, John Fleck, s-a prăbușit pe teren în timpul meciului de campionat al echipei sale cu Reading, marți seara.

Miercuri seara, în UEFA Champions League, Sherrif Tiraspol a asistat la scene tulburătoare când Adama Traore s-a prăbușit pe gazon, el nemaiputând să joace, în partida cu Real Madrid.

Atacantul Barcelonei, Sergio Aguero, ia trei luni de pauză, după ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă.

În urmă cu cinci luni, la Euro 2020, Christian Eriksen a fost la un pas de moarte, când s-a prăbușit pe gazon, iar luna trecută, mijlocașul islandez Emil Palsson a avut nevoie de resuscitare. Ambii au suferit stop cardiac pe teren.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ceilalti jucatori din echipa respectiva de ce nu au cazut ?! Individul sigur a facut vaccin la chiuveta s-au are o boala autoimuna.
4
4
waccinul e zigur si eficent !!! faceti schi mai copii !!!
3
1
cad de la droguri!
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614