REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tot mai mulţi ŞOFERI îşi PARCHEAZĂ maşinile pe TRECEREA de PIETONI

Tot mai mulţi ŞOFERI îşi PARCHEAZĂ maşinile pe TRECEREA de PIETONI

Replica API 5 decembrie 2020 | 00:35 2324

Strada Mircea cel Bătrân este destul de aglomerată, însă cu parcări amenajate şi de o parte şi de alta a acesteia. Cu toate acestea, se mai trezeşte câte un “isteţ” care să încalce regulile şi să parcheze pe trecerile de pietoni din zonă. Se pară că şi conducătorul auto din imagini este un astfel de personaj întrucât și-a lăsat mașina pe trecerea de pietoni.

Prin Constanţa este bătaie pe locurile de parcare, şi asta la ordinea zilei. Dar sunt şi cetăţeni care au pretenţia de a parca în scara blocului pentru a nu depune prea mult efort mergând pe jos. Se pare că este şi cazul soferului din imagini care s-a crezut mai cu moţ şi şi-a lăsat autoturismul personal parcat pe o trecere de pietoni de pe strada Mircea cel Bătrân, vis-a-vis de magazinul Profi.

„Definiţia de a parca fix ca un bou”

Fapta şoferului nu a fost trecut cu vederea de ceilalţi participanţi la trafic care au catalogat gestul ca fiind drept „definiţia de a parca fix ca un bou”. Acelaşi lucru l-au gândit şi pietonii care au trecut prin zonă şi care i-au „umplut frigiderul” şoferului iresponsabil. „Este un gest nesimţit. Noi pe unde ar trebui să mai traversam strada? Prin maşină?”, a declarat un pieton indignat.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care nu au Opel sunt anormali.
3
0
Cat de cretin si obsedat sa parchezi cat mai aproape de locul unde ai treaba sau domiciliezi. Unii nu vor sa parcheze la distanta si sa faca cativa metri, nu concep asa ceva.
3
0
Ce tot aveti cu opelurile astea? Cele mai de kkt masini. Spui opel si tragi apa!
5
3
Bine ca nu e prostan cu OPEL
0
7
am patit-o in luxemburg Gazda ne-a facut un tur de oras si am oprit intr-o parcare Masina a atins cu roata dr fata marcajul de limitare a parcarii Cind ne-am intors la masina aveam in stergatoare chitanta de amenda -cam150 E Am incercat sa negociem cu agenta care se invirtea prin zona dar parca vorbeam cu un pom Si asta doar pentru 20-30 cm de iesire din loc Asa ca sa nu ne miram ca aia sint asa ,,civilizati ,,democratia nu inseamna brambureala si sfidarea legilor
10
1
Masina ii apartine unui cretinoid sadea, atat poate sarmanul.
12
0
Prea mare deranjul, plus ca se incadreaza la distrugere si e posibil sa ai probleme. Mai bine dai 7 lei pe o surubelnita pentru ventil auto, i le desfaci pe toate 4 si pleci cu ele. Macar il pui pe drumuri pe prost, si la ceva cheltuiala, dar fara sa ii distrugi masina...
8
0
Daca Locala doarme, atunci fiecare cumparator care iese din Profi sa ia sumplimentar un carton de oua, 1 kg de bulion, 1 surubelnita sau un cutit ascutit si sa ii execute ligheanul BOULUI astuia. Trebuie sa fii un infect, un ghiorlan si un dobitoc sinistru sa te parchezi acolo si iti meriti toate gaurile in tabla, pentru ca data viitoare sa inveti sa parchezi civilizat.
10
1
Parchezi asa?! Trebuie sa ai un retard. Ca si aia care nu tin cont de marcajul de dinaintea trecerii de pietoni
14
0
Nu exista persoane necivilizte...exista amenzi prea mic...sau deloc!
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367