REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tottenham, în sferturile Cupei Ligii, după ce a învins Chelsea

Tottenham, în sferturile Cupei Ligii, după ce a învins Chelsea

Replica API 1 octombrie 2020 | 23:52 1444

Tottenham s-a calificat în sferturile Cupei Ligii Angliei, după ce s-a impus la penalty-uri în faţa lui Chelsea, scor 5-4. În timpul regulamentar, scorul a fost egal, 1-1.

Werner a spart gheaţa pentru Chelsea, în duelul cu Tottenham

După trei partide în care nu a marcat, deşi nu s-a mişcat deloc rău, Timo Werner a reuşit în sfârşit să spargă gheaţa pentru Chelsea. Atacantul adus de la Leipzig a înscris cu un şut din marginea careului, după o fază în care Reguilon, aflat la debutul pentru Spurs, a avut o intervenţie care a stârnit zâmbete. Concret, mingea a ajuns la Azpilicueta, căpitanul lui Chelsea, în banda dreaptă. Acesta a simulat centrarea, iar fundaşul stânga al lui Tottenham s-a dus "sanie", pe fentă. Ibericului i-a fost uşor să trimită apoi spre Werner, care nu a ratat.

Golul lui Werner a fost celebrat şi de fosta sa echipă, Leipzig. Nemţii au nişte oameni extrem de inspiraţi care se ocupă de social media şi au fost şi de această dată foarte inspiraţi. "Suntem siguri că Timo se va potrivi perfect pe Bridge, ştie deja cum să marcheze împotriva lui Spurs", a fost mesajul lui Leipzig în momentul transferului. Acum, germanii şi-au adus aminte de acea postare şi au revenit cu o replică amuzantă. "V-am spus noi", au postat cei de la Leipzig, după golul din această seară marcat de atacant.

În repriza secundă, Mourinho i-a trimis pe teren pe Kane şi Lucas Moura, jucători protejaţi în perspectiva confruntărilor din Premier League, dar se părea că soarta calificării nu va putea fi întoarsă.

Şi, totuşi, în minutul 83 apărarea lui Chelsea a cedat. Reguilon l-a păcălit pe Werner şi a reuşit o centrare, care însă în mod normal ar fi trebuit să nu creeze probleme. Tomori şi Zouma s-au încurcat reciproc, iar mingea a ajuns la Lamela, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

S-a trecut direct la loviturile de departajare, unde noul portar al lui Chelsea, Edouard Mendy, nu a reuşit să pareze vreun şut. Toţi jucătorii lui Spurs au marcat, iar Mason Mount a fost cel care a ratat penaltyul decisiv, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614