REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Totul despre Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D

Totul despre Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D

Replica API 23 ianuarie 2021 | 14:20 13977

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate apariții de pe micul ecran. Prezentatoarea TV s-a făcut remarcată după ce a fost în mijlocul câtorva scandaluri. Atitudinea ei față de politicieni a fost mereu una critică, lucru care a adus-o în atenția telespectatorilor.

Denise Rifai

Denise Rifai a lucrat la Realitatea Tv timp de 9 ani, iar în luna martie a anului trecut și-a dat demisia de la postul TV. A urmat Facultatea de Studii Economice. Tatăl ei este iordanian, iar mama ei este româncă.

Rifai face parte „din două lumi”, așa cum a declarat chiar ea. A renunțat la emisiunile politice după 10 ani După 10 ani de emisiuni politice, Denise Rifai a decis să facă o schimbare în plan profesional și a acceptat propunerea Kanal D de a prezenta un nou format, „40 de întrebări”.

Prezentatoarea și-a deschis sufletul și ne-a vorbit despre copilăria sa. Denise Rifai face parte dintr-o familie mixtă și a crescut într-o familie în care mama sa era creștină, iar tatăl, musulman.

O parte din viața sa a petrecut-o în Iordania, unde spune că se simte ca acasă: „Eu sunt fericită că am în familie atâta bogăție! Sunt fascinată de lumea în care s-a născut și s-a format tatăl meu, lumea arabă, și am împletit, în familie, valorile celor două lumi aparent atât de diferite. Totul despre Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D Mi-am adorat bunicii din partea mamei, dar și pe cei din partea tatălui. În Iordania mă simt că acasă, am petrecut mult timp acolo, de asemenea, iubesc energia pământului românesc. Este adevărat că tatăl meu, crescut în lumea musulmană, a fost destul de strict în ceea ce privește educația mea. În copilărie, adolescență, de multe ori s-a întâmplat că prietenii, colegii mei să nu înțeleagă de ce eu nu pot să ies seara cu ei nicăieri. Dar am simțit mereu dragostea tatălui meu, în orice decizie lua. Îl iubesc și sunt convinsă că, deși nu m-a susținut în alegerea profesiei, a înțeles că a fost bine să fac ce simt”, a declarat Denise Rifai, pentru TVMania.

„Tata m-a format prin exemplul său, e un om vertical, un om cu un caracter foarte frumos, puternic. M-am raportat în permanent la el. Și da, mi-am făcut curaj să îl înfrunt când mi-am ales profesia. Și aceasta revoltă a făcut parte din formarea mea. Totul despre Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D Cumva îmi înfruntam maestrul, riscam, poate, luând-o pe o cale în care eu credeam foarte mult. Era declarația mea de independență. În locul meu dacă s-ar fi aflat, și tatăl meu ar fi făcut la fel, și-ar fi urmat visul, iar el știa asta. Acum cred că e mândru și de mine, și de fratele meu. Am crescut frumos, nu l-am dezamăgit, dimpotrivă”, a mai spus ea.

Denise Rifai vrea să își întemeieze o familie și să devină mamă Într-un interviu acordat revistei VIVA!, prezentatoarea TV a dezvăluit cum ar trebui să fie bărbatul care să o cucerească definitiv.

„Să fie Bărbat, adică vertical și curajos. Să fie un om bun și generos și să fie mai inteligent ca mine. Să aibă el răspunsurile sau soluțiile la întrebările și problemele unde eu nu văd variantele. Și să am încredere că, atunci când pun capul pe pernă seara, el știe ce eu nu știu. Și îmi plac bărbații care aduc flori femeii de lângă el! Bărbatul trebuie să-mi deschidă ușa cu un braț de flori!”, a declarat Denise Rifai pentru revista VIVA!.

Mai mult, ea a dat detalii și despre cum vede rolul de mamă și soție. „Cu multă onoare! Mi-ar plăcea tare mult ca într-o zi să fiu mamă și mi-ar plăcea la fel de mult ca într-o zi să pot să-mi întemeiez o familie. În cel mai tradițional mod posibil. Și mi-ar plăcea să am chiar mai mulți copii. Însă cel și cel mai mult îmi doresc să fiu mamă de băiat. Să las și eu în urma mea măcar un Bărbat, că și așa e un deficit atât de mare de bărbați pe lumea asta. E ca o datorie a mea de femeie! Dar viața nu e întotdeauna doar cum ți-o dorești, iar dacă nu e scris să am copii, nu va fi cu supărare. Anii trec cu o viteză uluitoare și nu știu ce va fi. Încerc să las ceva bun în urma mea în fiecare zi și am alături o mână de oameni care îmi sunt prieteni și cu care trec prin viață foarte frumos”, a mai adăugat prezentatoarea TV, citeazăLibertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va rog sa invitați la emisiunea “40 de întrebări “ și politicieni , pt a-i cunoaște .
0
0
Este cea mai frumoasa fata din toate televiziunile din Romania, chiar daca voi credeti ca Andreea Esca sau Andreea Marin sunt cele mai frumoase. Vax albina, Denise Rifai e cea mai tare din parcare !
4
2
CIUHAP LA FEMININ. Marsh inapoi in cacatul tau de deshert!
0
5
Cred ca isi face meseria in masura in care ii cere postul tv,nicidecum ar vrea ea.In ceea ce priveste alegerea intervievatilor de pana acum cred ca a fost subiectiva nicidecum de a afla lucruri interesante din cultura, stiinta,educatie,cercetare, dezvoltare...Cam multi barbati, ce nu sunt si femei de succes care au ceva de spus sau despre care sa se afle si lucruri nestiute ? Iar daca l-a invitat pe Cristi Borcea inainte de Petre Roman tind sa cred ca se promoveaza nonvaloarea si can-canul.
0
2
Am urmarit-o de cateva ori in direct , e tare rau, nu cred ca are cineva skule pentru a o multumi !
1
4
O fiinta de o sensibilitate rar intalnita. Este si frumoasa si desteapta. Despre educatie ce sa mai vorbim, este educata cu mult peste fetele de varsta ei, poate si tatal a avut o influienta pozitiva aici. Succesul emisiunii ei este deplin, 40 de intrebari puse cu talc si iscoditor. Ador aceasta fata si ma rog pentru fericirea ei,merita din plin un babat pe masura ei. Succes Denis Rifai !
7
9
o persoana obedienta si slugarnica asa cum a fost la tv realitatea nici vorba de verticalitatea sau caracterul frumos de care pomeneste in interviu!!!
8
7
O idioata pe care nu o fute nimeni. Cred ca se cearta cu barbatii si cand o fut.
9
10
o complexata plina de ifose, care crede ca este buricul pamantului, cand in realitate este mai mult decat subtire la minte
21
8

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920