REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Totul despre filmul regizat de Pavel Bartoș. Scurtmetrajul „Romanian Tradition“ va fi în premieră, pe PRO TV

Totul despre filmul regizat de Pavel Bartoș. Scurtmetrajul „Romanian Tradition“ va fi în premieră, pe PRO TV

Replica API 29 mai 2020 | 00:00 1577

Una dintre cele mai importante premiere ale anului 2019, pentru Pavel Bartoș, a fost debutul lui ca regizor de film! "Romanian tradition", o comedie românească, a fost lansat și a arătat o nouă latură a cunoscutului actor și prezentator TV! Filmul va fi difuzat la PRO TV vineri, 29 mai, imediat după finala "Românii au talent".

Pavel Bartoș

foto: arhivă personală

Filmul prezintă experiența a doi studenți care nimeresc, din întâmplare, la o nuntă de la sat și, încercând să respecte toate tradițiile românești, deturnează nunta. În ce fel deviază aceștia evenimentul, putem afla vineri, imediat după marea finală Românii au talent.

Scurtmetrajul aduce la start o distribuție care nu poate fi ratată: Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel și Cătălin Neamțu.

În film joacă Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel și Cătălin Neamțu

”A fost foarte multă adrenalină, multă inconștiență, enorm de mult curaj și foarte multă responsabilitate. Este foarte grea această meserie, dar mi-a plăcut teribil de mult această nouă provocare”, spune Pavel Bartoș despre experiența lui ca regizor. În ceea ce privește Romanian Tradition, el a admis că “Scenariul îl aveam în minte de 20 de ani, dar l-am scris într-o noapte, preproducția în 2 săptămâni, am filmat în 3 zile şi 2 nopţi. Și tocmai de aceea, vrea să mulțumesc din suflet echipei de producție și actorilor care m-au înțeles și au sărit cu mine în această aventură pe care am dus-o la capăt atât de bine. Sunt fericit că primul meu film va fi difuzat chiar după finala show-ului, am emoții mari și sper că toată lumea va fi alături de mine și echipa mea. Va fi cea mai emoționantă zi de vineri din a mea viață profesională”. De sâmbătă, filmul va fi disponibil pe canalul de YouTube al lui Pavel Bartoș, unde toată lumea îl va putea viziona, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920