REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TOXIINFECȚIE alimentară în stațiunea Mamaia!

TOXIINFECȚIE alimentară în stațiunea Mamaia!

Replica API 19 iunie 2017 | 00:07 493

Sejur de coșmar pentru zeci de copii și adulți din Chișinău și Târgoviște! Toți au fost cazați în stațiunea Mamaia, iar după cina de la restaurantul hotelului Victoria au acuzat dureri de burtă și stări de rău. În timp ce suspiciunea pentru toxiinfecția alimentară planează asupra restaurantului, reprezentanții de la complexul Victoria susțin că au servit carne proaspătă și că este posibil ca micuții să fi mâncat ceva stricat în altă parte.

Persoanele care reclamă toxiinfecția alimentară se aflau în cantonament, iar copiii urmau să susțină un meci pe stadionul de fotbal din Ovidiu, lucru care nu a mai fost posibil.

Au fost sesizați reprezentanții DSV și OPC.

Conform reprezentanților Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor, administratorul complexului Victoria este așteptat luni la sediul instituției cu documente.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa, si?? Unde e anormalitatea aici?
0
0
Lasa ca merge asistentul ala gras de la dsv, condulet si le face dezinsectie prin firma lui fisu si treaba e buna
2
0
Nu as sta in Mamaia nici sa ma plateasca ei pe mine. Sa mananc acolo, nici atat. Atat jeg si meltenism nu mai vezi undeva in tara. Daca intra DSV-ul si ii ia de la A la Z, da' pe bune, nu pe -amenda minima-, nu stiu daca ar ramane 3 restaurante deschise. Dar lasa ca merge si asa, prostimea vine oricum si plateste de 5 ori cat face
9
0
In atentia DSV si OPC - se pare ca nu ati facut controale la toate hipermarketurile si au scapat spre Mamaia produse alterate. Si doar spuneam ca tot ce se altereaza ajung in Mamaia la turisti. Verificati Eteks.
10
0
Si la terasa Azur . la fel
9
0
lasati machidonii sa va intoxice si sa se imbogateasca pe carca voastra. Este mersul normal al lucrurilor.
19
5
Si Magda cu Condulet ddd
5
1
Nu,daca n-a murit nimeni,daca nu da nimeni la ratze pe trotuar,nu,nu e vorba de toxiinfectie!Atunci cand e ? Cand refuza si pisica sa manance produsul alterat?
19
2
Care toxiinfectie?
1
5
Asadar a inceput programul -prima data la mare.Bineinteles ca el cuprinde si prima toxiinfectie la mare,prima voma,prima diaree la mare! Macar sa nu- i inece ptr ca ar fi si prima dar si ultima oara la mare!
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367