REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TRĂDARE în TABĂRA lui Victor Ponta

TRĂDARE în TABĂRA lui Victor Ponta

Replica API 30 august 2020 | 22:56 3404

Înaintea moțiunii de cenzură apar primele trădări din zona de opoziție. Senatorul Vasile Ilea, de la Pro România, anunță că el nu va vota moțiunea de cenzură, asta pentru că nu consideră că echipa lui Marcel Ciolacu va aduce stabilitatea în România.

„Cu siguranța stabilitatea nu va fi adusă de echipa lui Ciolacu”, a precizat Vasile Ilea. Alt motiv pentru care Ilea nu votează moțiunea e legat de faptul că intanța de Contencios Constituțional încă nu s-a pronunțat cu privire la sesizarea făcută de Executiv privind situaţia conflictuală între Guvern, pe de o parte, şi Parlament, pe de altă parte, generată de depunerea unei moţiuni de cenzură în perioada dintre cele două sesiuni parlamentare ordinare, informează Ziarulfaclia.

„După părerea mea, nu cred că se poate vota moțiunea înainte să avem o decizie a CCR cu privire la această situație conflictuală semnalată de Guvern”, a spus Vasile Ilea. Totodată, senatorul atrage atenția că termenul pentru supunerea la vot a moțiunii era de trei zile, iar acesta e expirată duminică, 23 august.

Vasile Ilea a fost ales senator pe listele PSD Cluj, însă în iulie anul trecut și-a înaintat demisia din partid. Ulterior, parlamentarul clujean s-a înscris în Pro România, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ce fata de bou are Ilea asta nu ma asteptam la nimic bun. Traseismul este in floare. A fost ales pe listele PSD, a fugit la ProRomania si acum sare in barca hotilor din PNL. Un jeg de om ca si partidul unde a plecat.
5
2
autoritatea electorala si biroul electoral central voi nu vedeti ca Ponta zis Latrau are tricolorul pe sticare si incalca legea?
1
3
vine in pnl cu placuta suedeza la pachet sau o preda la intrare Ralucai Turcan ca e specialista?
10
2
Acum aud ptr. prima data de dansul , dar imi place cum GANDESTE , un gest firesc si de bun simt !
7
7
multe cu atat mai rele pentru o tara! Barfele , traseismul politic destabilizeaza tara si sterge increderea oamenilor in clasa politica si asa compromisa ...total!Toti ratatii in conducerea politica au schimbat ...parul dar au ramas cu naravul!
7
0
A crezut Tonta ca face rahatul praf
8
4
Ai tras lozul necastigator mai trage unul
4
2
Mare dreptate are.
6
4
De la un tradator ca Ponta, ce ati vrea sa aiba in partid? Alti tradatori, dar bravo lor ca pleaca din partidul inexistent, lipsit de orice logica....Ponta este Gica Contra la tot, dar nu ofera nici o solutie!!
18
4
dle Ilea te rog sa accepti felicitarile mele. Sper ca gestul dtale,firesc de altminteri, va fi urmat de cat mai multi parlamentari cu capul pe umeri.Ce pretentii sa ai de la un oarecare nimic ciolacu?
20
18
asa e cand ai o adunatura pe care o numesti partid si tu esti un lider slabut un soricel bun de gura
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367